Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

"ДЪРЗОСТ И КРАСОТА"-тема 83: "Сагата продължава"

  • 20 860
  • 519
# 510
Не очаквах ,че някога ще го кажа , но Стефи започва да ми харесва Mask
Виж целия пост
# 511
Не очаквах ,че някога ще го кажа , но Стефи започва да ми харесва Mask
И аз не съм от феновете й, ама не мога да си кривя душата. В момента е разумен и състрадателен човек, има развитие. В последните месеци и аз я харесвам.
Виж целия пост
# 512
Не беше особено динамичен епизод, което не е лошо от време на време - трябва и малко мир да има.
У Брук довтасаха Кейти и Дона - голяма шумотевица и глезене около Бет. После дойдоха Ерик и Куин, ама Куин бързо си тръгна, за да търси Фло, която тя знае, че е добър човек. Ридж нещо й изръмжа, като го чу: "Добър човек?". (Впрочем Ридж е доста спретнат в този епизод.) И си стои компанията (Хоуп, Лиам, Бет и Брук също са там). Нагиздени едни такива и си говорят как някой си направил това или онова.
Томас е у приятелчето Вини, което започва да се притеснява, защото Томас хвърля разни неща из стаята и плещи глупости за радост на съседите. Дори спомена, че винаги ще обича Дъглас, ама той го предал. В момента е по потник и обикаля като звяр в клетка. (Добре се справя актьорът - успява да предизвика истинско отвращение с приказките си за Хоуп.)
Виж целия пост
# 513
В колибата на Хоуп и Лиам пристигна и Бил (с Уил и Кейти). Носеше огромна розова мечка за Бет. Animal Pig (Нещо такова.Simple Smile )  Всички са отпуснати, щастливи, усмихват се много. Бил и Лиам си поговориха, поразчупиха ледовете. Накрая Бил стресна Лиам, като му каза, че иска нещо от него. Но се оказа, че просто още не е гушкал внучката си. И я взе на ръце, говори й какъв чуден живот щяла да има, какви ферарита и т.н. Малкото го гледа с интерес, всички се усмихват.

Ридж и Брук са в офиса (онзи офис във ФК). Разследването започва. Облечени са почти в идентични цветове, което подчертава сериозността на ситуацията и тяхната непоколебимост.
Брук съобщава, че Уайат не знае къде е Фло. Зоуи закъснява за работа (нужно е да се уточни, защотото никой не работи нищо от доста време).
(Цялата ситуация е малко странна, защото в предишен епизод Ридж им прибра шофьорските книжки, за да не ходят никъде, а сега са се разбягали като хлебарки.)
Ридж се заканва както винаги – ще ги намерим и ще си платят!

Ксандър се появява при Зоуи, понахока я малко: „Аз казах ли ти? Ама ти не слушаш. Ха сега ще видиш, чакай само да отидем при Ридж.“ И отидоха. И разказаха.
(Актьорите явно ще напускат сериала, защото хич не си дават зор. Вяло и неубедително.)
Брук и Ридж им се ядосват, ония са като два дирека. Зоуи: „Баща миии, той дължеше пари на лошитееее хора ...“
Полицията (Скотланд Ярд) чинно се обади на Ридж, за да го уведоми, че Рийз е задържан.
Зоуи и Ксандър са освободени от длъжност, но проявяват разбиране. Grinning
Виж целия пост
# 514
В известен смисъл епизодът беше смешен. (Мъжете са изчезнали, само жените са останали. Simple Smile )
Не е ясно кой ден е сега, защото уж видяхме Кейти и Дона на дивана, Хоуп си тръгна. Ама сега пак са там и в изходни позиции. Иху, аху пак, Дона циври от щастие (предишната Дона не беше такава).
В празната колиба на Хоуп и Лиам нахлуват Шона и Фло. (Облечени са семпло. Simple Smile )
Фло: „Мамо, нима мислиш, че това е най-добрата идея?“
Шона: „Споко, дъще! Вратата беше отключена, а и ти чу градинаря.“ (?!?!?)
Поприказваха малко насред стаята, Шона е убедена, че Хоуп ще прости на Фло. Чуха, че Хоуп се прибира. Шона каза: „Късмет, бебчо!“ и хукна някъде си. (Може би има заден изход.) Фло се покри леко в една ниша.
Хоуп се прибра, гука на бебето, Фло я гледа с ... някакво изражение. И после се разкри. И се почнаха разговорите, няма смисъл от описване – повтаря се историята (с леки  пропуски като парите, които е получила от сделката). Хоуп я гледа с нарастващо раздразнение.
Същото се повтаря у Брук, защото Шона нахлу там. (Нейните реплики са невъзпроизводими, защото звучат откачено през цялото време. Не се връзват с нищо.)

Промо епизодите са малко за ефект, ама да се надяваме, че ще има раздвижване.
Скрит текст:

Виж целия пост
# 515
Томас пак е по мускули в промото 😀😀😀😄😄
Виж целия пост
# 516
Да дават вече и други сюжетни линии. С Дона, Куин и Ерик най-добре ще е. По възможност и с Шийла. Писна ми от едни и същи герои. Свикнал съм Томас да участва в сюжети различни от този на Хоуп, Лиъм и Стефи, но за съжаление го вкараха при тях, и го развалиха.
Виж целия пост
# 517
Да дават вече и други сюжетни линии.
Да дават, ама не дават. Обещаха ни, че тая ще продължи цяла година и туйто. По една сюжетна линия на година, няма да се разхищават. Laughing
Другата седмица май ще има много неприятна сцена с Томас, който ще си го изкара на Дъглас.
После ще хукнат да спасяват Хоуп от Томас. Ще последва нова трагедия (засегнатите са семейства Лоуган и Форестър).
Виж целия пост
# 518
Аууу колко съм изтървала, те 6 месеца дъвкаха едно и също сега за 10 епизода всичко се разбра и драмите са на макс хахха. Обаче аз се чудя на акъла на Ридж, ужасно много е зависим от Брук. Собствено мнение няма ли този човек?
Виж целия пост
# 519
Обаче аз се чудя на акъла на Ридж, ужасно много е зависим от Брук. Собствено мнение няма ли този човек?
Той имаше някакво мнение доскоро - Томас е добро момче и не е агресивен. После спря да го има.
Томас щял да пострада - падане от урвата (където Амбър падна). Бракът на Ридж и Брук е пред сериозно изпитание.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия