Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Рекардио

  • 5 523
  • 5
Здравейте,
моля ви за мнение за тази "хранителна добавка" - Рекардио!

Току що, мой много близък човек, с прекаран лек инсулт и с високо кръвно, ми съобщи, че си е поръчал няколко опаковки Рекардио и ме помоли да намеря повече информация в интернет за нея. За съжаление, не намирам никаква информация, освен сайтовете, които са на търговците на този продукт. Но на мен тези сайтове не ми вдъхват доверие! Sad
Ще съм ви много благодарна, ако се включите с повече информация за продукта и най-вече хората, които са го ползвали.
Предполагам, че е хранителна добавка на билкова основа, но... не знам! Притеснява ме, че се е навил да спре останалите лекарства, ако се почувства по-добре от този продукт!!!
Моля ви за мнение за самия продукт, а не за мнения дали върху хранителните добавки има или няма котрол и то върху "такива" добавки Simple Smile Благодаря ви за отделеното време!!!

P.S. Знанията ми по чужди езици не са много добри и няма да мога да си преведа намерени мнения в чужди сайтове. Ще съм благодарна, ако намерите такава информация в чужди сайтове, с "две думи" да ми предадете дали тази добавка действа и дали не е опасна!

10х
Деси
Виж целия пост
# 1
A този ваш близък защо си поръчва такива добавки без да се е информирал достатъчно?
Добре е да се консултира с лекар , още повече щом има и здравословни проблеми да не си прави експерименти.
Виж целия пост
# 2
https://sputnik.bg/rekardio-recardio-efektivno-sredstvo-za-norma … avnoto-nalyagane/
Виж целия пост
# 3
Не си поръчвайте лекарства през сайтове ,които не са посочили нито телефон за връзка ,нямат адрес .Проверете и ще разберете,че е така.Не си правете експерименти със здравето .
Виж целия пост
# 4
Само като видя цената на това "лекарство" мога да разбера, че това е измама за богати глупаци, които се чудят къде да си дянат парите. Продукти като РеКардио обикновено се рекламират от един и същи източник - най-често е в чужбина. В оригиналния сайт най-често пише, че можете да го пробвате само за 1 примерно лев и ако ви хареса да си купите още. Но какво се оказва после?! Оказва се, че или цената от 1 лев е само за примерно 1 пакетче, а целият курс е 10 пакетчета и вие ще трябва да дадете още 100 лв. С други думи - чисти лъжи и заблуждаваща реклама. Една такава досадница на руски език 15 минути се опита всячески да ме накара само и само да го купя цялото, "опрости ми" уж всякакви други разходи, обеща да ми върне парите ако не ми хареса, разговора с чужбина бил, представяте ли си, без роуминг и т.н. Лъжа и измама точно като боядисаната в червено "хималайска сол" или фалшивата "цейлонска канела", "кафявата захар" от Мавриций и мнооого други. Търгашите (в миналото са ги наричали купци, прекупвачи, търговци, спекуланти) използват десетки прийоми, технически, аудио-визуални, психологически - само и само да ви накарат да купите боклуците им. И да завърша накрая 90 поне процента от нещата, които се продават в Интернет са фалшив и опасен за здравето боклук.
Виж целия пост
# 5
Здравейте, не наричайте хората, които търсят спасение, "богати глупаци", защото не знаете от какво се лишават с надеждата да се спасят от фармацевтичната мафия. Да, пълно е с мошеници, но моля ако все пак някой е опитал Re Cardio да даде мнение.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия