Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Forever kids или Марсианци?

  • 1 722
  • 12
Кои витамини да избера? Някой дава ли от тях, давали ли сте, доволни ли сте? Колко време се дават? Давала съм досега само сиропи Апровит, Флорадикс Киндервитал, Имуноглюкан, давала съм и продукти на Аквасорс.. Еми от към имунитет резултат не видях. Единствено видях промяна в апетита от Флорадикса. И знам, че те се дават по схема, а не постоянно. А за тези витамини, за които питам, изобщо не съм наясно.
Виж целия пост
# 1
Марсианците са гола вода!
Дълго време отказвах да купя, накрая майка ми се изръси за желираните. 1 желе съдържа 50 мг вит. С, което евентуално може са стигне за бебе. И общо взето, това е. Минимална доза нещо си и максимална доза реклама.
Аз бях доволна от Саностол.
Виж целия пост
# 2
От Марсианци не видях никакъв ефект миналата зима. Детето беше с ларингит (слабото му място) през 2-3 седмици. Сега от септември давам Имуномикс и, да чукна на глава, още не е боледувал. Обаче приложих и друг метод - заведох го на слънце и море в края на октомври. А може и тази година просто така да се е получило. Трудно е да се каже!
Виж целия пост
# 3
Давала съм Марсианци Имунофорте. Не мога да кажа, че върши чудеса, но аз нямам и кой знае какви очаквания. Въпросният сироп е с черен бъз и бета глкани.
Виж целия пост
# 4
Давам на детето си само ФОРЕВЪР кидс, икономични са, а и ми се струват по -
 здравословни. Другите не съм давала никога така че не мога да ги коментирам
Виж целия пост
# 5
Аз съм давала Саностол - повлия добре апетита. С бета глюкан съм давала Имунобор, но той е с друго действие. Отскоро давам продуктите на Форевър и съм наистина доволна. Аквасорс също не са лоши продукти, но са едни разтворими капсули и синът ми преди не искаше да ги пие.
Виж целия пост
# 6
Моята дъщеря пие Форевър кидс, аз също периодично ги пия. Съдържат толкова полезни съставки за жената, като магнезий, калций, вит.Д, желязо, цинк и още доста ...
Виж целия пост
# 7
Аз също давам на дъщерите си Форевър Кидс. Доволна съм, втора година ги ползваме. Децата боледуват много по-рядко, а като се случи, минава бързо и без усложнения.
Марсианци не съм им давала.
Виж целия пост
# 8
Пробвала съм също много неща,  има две комбинации, които действат и дъщеря ми не боледуваше с тях. Говоря в минало време, защото вече е малко по-голяма.
Едната е алое на Фоевър заедно с витамините им Forever Kids. При тях поне дават, че всичко е напълно естествено. Действа комбинацията , не едното само поотделно.
Другата комбинация е Имуноглюкан и Мултисаностол, също заедно, не поотделно.

В Марсианци има аспартам, което ме отказа от тях.
Виж целия пост
# 9
А във Forever Kids има ксилитол и още един изкуствен подсладител, има и сорбитол. За аспартама  изобщо няма смисъл да коментирам, в голяма част от диетичните газирани напитки се използва именно аспартам, който се оказа много вреден.Някоя мама, която е по- наясно с химичните свойства на изброените подсладители нека се включи. Да, предназначени са за деца, но и през 60-те- , 70-те години смятаха много от консервантите за напълно безвредни, а с годините и след дълги и подробни проучвания се оказа, че една голяма част от тях са канцерогенни и бяха забранени за употреба в много държави. Не е ли по- малко рисковано да се дава съобразена с възрастта доза вит. Ц?
Виж целия пост
# 10
Въпросните съставки и стабилизатори като ксилитол и сорбитол си съществуват в природата. Те не са полезни, когато са създадени по изкуствен химичен път.
Форевър извличат  ксилитол и сорбитол от царевица. Това са натурални подсладители, които си се срещат в боровинки, ябълки, сливи,  гъби... Тъй като тези подсладители са извлечени от естествен източник на опаковката си пиеше, че е без изкуствени оцветители и подсладители.

Колежката на работа ми беше задала същия въпрос за тези две добавки и ме пита, с какво тези на Форевър са по-добри и й ги препоръчвам. Отговорът ми беше, че едните витамини са синтетични (Марсианци) , а другите не. При което тя нищо не ми каза. След няколко дни (явно си е направила труда да потърси информация) ми каза: "Права си". А тя много чете какво купува, подробно изчита листовките на всичко, а и майка й е лекар и си съгласува нещата.
Виж целия пост
# 11
На големия ми син давах какви ли не сиропи за имунитет. Ами, нищо не вършеше работа.  За две години (1и половина до 3 и половина) изпи сигурно 50 шишета антибиотици. Отстранихме причината за честите инфекции(а именно сливиците) и детето е десетки пъти по-добре и без да давам маса пари за имуностимуланти с нулев ефект.
Виж целия пост
# 12
Здравейте,пиша ви на лично,че ми е нужна информация по въпроса с ваденето на сливици...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия