Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Открийте интересно и полезно видео съдържание в съвместния проект на BG-Mamma и WNESSTV

  • 3 393
  • 5
Като плод на желанието ни да ви предоставим нови възможности да откривате интересно и полезно съдържание на страниците на форума, имаме удоволствието да ви представим съвместния проект на
BG-Mamma и WNESSTV, чрез който вече ще можете не само да четете и публикувате информация в многобройните теми, но и да гледате различни видеоматериали и поредици.

Мотото на WNESSTV е "Отвори очи за по-добър живот!", защото всеки заслужава своя по-добър живот и именно този надслов обединява всички предавания, които ще можете да гледате на страниците на
BG-Mamma.
А по-добрият живот е вътре в нас – той е пряко свързан с решенията, които вземаме всеки ден, от секундата, в която отворим очи. Решенията, свързани с нашето физическо здраве – дали днес ще се раздвижим хубаво с любимия спорт, на каква храна да заложим, как да намалим стреса и да сме емоционално стабилни, с начина, по който изглеждаме и се обличаме, начина, по който разсъждаваме, в отношението и думите, които използваме към другите. По-добрият живот не е фантазия, а съзнателно решение.

Изберете темите, които ви интересуват, и следете новите епизоди на поредиците за здраве, личностно усъвършенстване, красота, спорт, кулинария и още много други.

Предаванията, които ще можете да гледате на страниците на BG-Mamma, са:
- "Красиви всеки ден с Ива Атанасова/ Daily. Sexy, Gorgeous"
- "Красота в кухнята"
- "Ежедневен фитнес"
- Фитнес предизвикателство със Сам Хосни
- "По стъпките на красотата"
- "Йога за бременни"
- "Запазено за родители"
- "Отвъд ограниченията"
- "Йога с Марлене Смитс"
- "Йога на Елементите"

- "Пилатес с Диляна Костова"
Виж целия пост
# 1


Всеки е красив по свой собствен, уникален начин. Всеки има точно тези черти, които го отличават и са част от образа му. Ива Атанасова знае това. Тя има редица спечелени конурси за красота зад гърба си, опит на подиума и години работа в сферата на грима и красотата. Тя създаде за всички нас поредицата "Красиви всеки ден"/"Daily, Sexy, Gorgeous", където ежедневно споделя интересни и полезни трикове в грима, грижата за косата и ноктите, за да помогне на всеки от нас да подчертае по най-добрия начин своята красота и да се движи със самочувствие и високо вдигната глава през живота.


Всички епизоди от поредицата "Красиви всеки ден"/"Daily, Sexy, Gorgeous" можете да гледате ТУК.
Виж целия пост
# 2


И ако вече огладняхте от толкова много информация – трябва ви "Красота в кухнята". Водеща в красивото кулинарното пътешествие е чаровната и любима на мнозина Преслава Пейчева. Изпълнител, който вдъхновява със своята свежест, енергия, красота, знания и умения да съчетава здравословния и вкусен начин на живот със забързаното ежедневие.
Акцент поставяме върху храни, които ни помагат да имаме здраво, бляскаво излъчване, чиста кожа, здрави коса и нокти. И всичко това е подкрепено с много любопитна и полезна информация за всеки продукт, който се използва.


Всички епизоди от поредицата "Красота в кухнята" можете да гледате ТУК.
Виж целия пост
# 3


За нашата физическа форма се грижат едни от най-добрите инструктори в България. Шампионът на България по Бодибилдинг и фитнес в категория "Бикини фитнес" – Ралица Кашинова, ще ни вкара във форма с поредицата "Ежедневен фитнес".


Всички епизоди от поредицата "Ежедневен фитнес" можете да гледате ТУК.

Виж целия пост
# 4


Представяме Ви Сами Хосни - атлет и личен треньор.
WNESS TV и Сами Хосни създадоха за Вас поредицата "Фитнес предизвикателство" - интензивни тренировки в домашна обстановка.

Всички епизоди от поредицата "Фитнес предизвикателство със Сами Хосни" гледайте ТУК
Виж целия пост
# 5


"По стъпките на красотата" с водещ Надя Павлова е едно различното LifeStyle предаване. Различно, защото тук не просто показваме красота, а заедно изминаваме пътя към откриването на индивидуалната, специфична красота, излъчване, самочувствие, стил.
В "По стъпките на красотата" всяка седмица изследваме последните новости, методи, мнения на специалисти и интересни казуси от света на здравето, красотата, вътрешния баланс, професионалната и финансова реализация, личните отношения, креативността, пътешествията, излизането от комфортната зона, преодоляването на страховете, храненето, спорта...  Всеки елемент от живота ни, всеки въпрос, всяко терзание, всяка актуална тема биват дискутирани.  

Всички епизоди от поредицата "По стъпките на красотата" можете да гледате ТУК
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия