Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

По какви критерии си избрахте колата?

  • 8 782
  • 80

Анкета

Какви бяха вашите критерии за да карате точно този автомобил с който сте?

Опции:

* Може да изберете максимум 3 опции.

# 75
Като ми е студено на ръцете, карам с ръкавици. Седалките ми не се подгряват, но бих оценила такава екстра. Сензор за дъжд също ме кефи. Сега го играя пусни/спри чистачките. Като е едно такова никакво количеството дъжд, нито е да ги оставя включени, че почват да стържат на сухо, нито е да ги спра съвсем. Но стара кола, какви екстри да ѝ искам.
Виж целия пост
# 76
Имах варианта да избирам между две коли от една и съща марка, като избрах бензиновата. При нас е вече доста години, и си ми е слабост.
Иначе, критериите ми са: да е бензин, да е комби и да е вкаран от Германия.
Опитвам се да си избера Тойота от 05-06г. Но от кои страни да гледам и от кои не - за Германия/Австрия и Швейцария ме разубедиха - заради ръждата. Какви други опции имам?
Виж целия пост
# 77
Остава Италия, но там думата "подръжка" не са я чували много-много за разлика от по-северните им съседи. Има опция и да е купена и карана само в България, т.е. от частно лице да се вземе. Малко са, но се намират и такива. Всъщност изобщо не е задължително щом е от Германия или Австрия да има ръжда. Да, може и да има някой и друг клеясал болт по окачването примерно, но чак сериозна ръжда едва ли, особено на 14 годишна кола. Не ги знам тойотите дали ламарините са им добри, но дано не са като  Мазда от тия години, които наистина стават на решето.
Виж целия пост
# 78
Моята японка е внос от Италия, купена от автокъща в Дупница. Ръжда почти няма.
Виж целия пост
# 79
Нали беше купена от роднина? Или успя да я смениш?
Виж целия пост
# 80
Не съм, още съм с нея но съм го разпитвала.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия