Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Мнения за Modera Residence в кв. Витоша, София

  • 4 014
  • 63
Здравейте, харесала съм апартамент на зелено в комплекс от затворен тип Modera Residence в кв. Витоша, обаче не мога да намеря никъде мнения за него. Има ли някой, който е закупил имот там или има мнение за инвеститора/строителя и самия проект? ( https://www.bulgarianproperties.bg/imoti-apartamenti/imot-67941- … jba-v-sofiya.html )
Всякакви мнения са полезни. Благодаря много.
Виж целия пост
# 1
Здравейте,
Аз си закупих апартамент в този комплекс
Виж целия пост
# 2
Ми похвали го де.
Виж целия пост
# 3
Комплекса както можете да видите в предварителния проект изглежда доста добре, въпроса е дали ще го изпълнят по същия начин както го представят. Разположен е  в хубавата част на квартал витоша, не е в тази част където няма улици.  Строи се сравнително бързо, вече две от сградите са пред акт14.  Отностно инвеститора, ако се разровите малко ще намерите доста информация за него.
Виж целия пост
# 4
Привет,
Аз също си взех двустаен в комплекса още при пускането в продажба. На фона на останалите комплекси в района и няколко други квартала, които гледах, този ме грабна веднага.
Бързо взех решението, после започнах да се чудя дали не сгреших, но 8 месеца по-късно, след като още гледам от любопитство обяви, смятам, че съм взел най-доброто решение.
Строят бързо, инвеститорът е сериозен с доста интересни обекти Simple Smile
Обявиха го и за най-продаван комплекс на годината.

Успех Simple Smile
Виж целия пост
# 5
А кой е инвеститорът?
Виж целия пост
# 6
Резиденция “Лазурен бряг” също е проект на инвестиционната група, която стои и зад Modera Residence.
Инвеститора няма общо с историята от 2007-8 година, когато е започнат комплекса от някаква испанска фирма. Те фалират тогава и спират всичките си строежи, включително този в България. Сегашният инвеститор мисля, че купува парцела от банка и продължава проекта, като има известни промени в архитектурата и общата визия на сградите. Направен е по-добре сегашният. Имат и сайт, там има повече инфо.
www.ModeraResidence.com
Виж целия пост
# 7
Само на мен ли ми мирише на реклама?!  Нещо не върви комплесксът ли? И всички собственици ли си изреждат цифри след името?!
Виж целия пост
# 8
Поне аз не рекламирам. Просто споделих.
Веднага хапете Simple Smile
Само на мен ли ми мирише на реклама?!  Нещо не върви комплесксът ли? И всички собственици ли си изреждат цифри след името?!
Виж целия пост
# 9
Много резиденси ще станат вече.
Виж целия пост
# 10
Toва не е ли един комплекс, който 10 години седеше само с изляти основи и сега го довършиха? Дано са укрепили основите, че не ми се мисли за 10г колко са се амортизирали.
Виж целия пост
# 11
Инвеститора е Модера резиденс ЕООД, което е собственост на известен предприемач на име Димитър Караненов от Бургас. Проекта който е започнат от испанската фирма Мартинса Фадеса през 2008 е бил доста мащабен, 3-те сгради е трябвало да бъдат на 11 етажа, също така земята е била закупена с кредит от Банка Пиреус, но след като така и не стартира строежа банка си взима земята обратно.
Въпросния бизнесмен закупува земята от банка пиреус, драстично променя проекта като сградите ще бъдат, не с 11 етажа, а с 5 етажа.  Доста бързо се строи, сграда А1 и А4 са вече с акт 14.
Виж целия пост
# 12
Здравейте и от мен Simple Smile И аз съм заинтересована от комплекса, ще следя темата! Знаете ли дали е строено върху старите основи, сложени от испанската фирма, или са изляли нови и с какви материали се изгражда комплексът? Предполагам, че вече собствениците на апартаменти там са проучили и имат информация, която бих се радвала да споделят Simple Smile Благодаря и хубява неделя!
Виж целия пост
# 13
Тази информация за основите надеждна ли е и как може да се докаже? Питам, защото също се интересувам от имотите там.
Виж целия пост
# 14
Със сигурност там имаше няколко блока, които бяха с изляти основи през 2014г. Ходила съм на гости в района и обсъждахме, че е замразен строеж от кризата. Скоро пак ходих и видях, че е достроено, но не знам подробности дали са махали старите, какво е станало. В близост до дома ми имаше подобен строеж и там направо върху старите основи достроиха блока. Не знам има ли технология за укрепване на старите.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия