Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Жената Везни - Тема N°8

  • 5 499
  • 83
# 75
И аз много често обичам да се връщам към спомени, добри и не дотам добри. Понякога, макар и вече нещо да отминало (било то някакво пътуване или друго събитие за в минал момент), нямащо отношение към настоящето, си казвам - ех тогава, ако бях направила еди какво си, щеше да е по-добре (по-интересно).
Виж целия пост
# 76
Връщам се назад, за да си спомня починалите си близки.
Ако бяха живи нямаше да гледам назад, няма смисъл да се ровя в нещо, което не може да се промени.
Виж целия пост
# 77
Мразя да се връщам назад към миналото и всячески избягвам, а и, честно казано, там няма нищо кой знае какво за мен. Само понякога получавам флашбеци от любими усещания, сякаш в опит да ги преживея наново.

При мен проблемът по-скоро е честото пребиваване в неуловимите дебри на бъдещето. Мечти, блянове, плануване, докато животът изтича през пръстите ми.

Най-големият ми грях е възлагането на прекалени надежди върху някакво неясно събитие или условие: „Само да стане еди-кво-си и целият ми живот ще е решен.“ А когато събитието дойде или условието се сбъдне, виждам, че е било илюзия.

Всичко това на съзнателно ниво обаче. А в подсъзнанието кой знае какво се гъне и разгъва.
Виж целия пост
# 78
Аз лично не се връщам в миналото, хубаво лошо, минало е и мястото си му е там, взимам си поуките, правя си изводите и смело напред, не смятам, че постоянно връщане назад във времето е полезно за пътя ми напред Simple Smile ... Аааа и още нещо, успях някак си да се науча да не очаквам нищо от хората и това много ми помогна, защото като нямаш очаквания, нямаш и разочарования Simple Smile))
Виж целия пост
# 79
Не мога да не очаквам нищо от хората, от някой добро от други лошо, понякога греша, но това също е полезно ...При мен миналото е и малко професионално изкривяване, но и аз си правя изводи, някои неща не искам никога да се повтарят ..2018особено периода от март до юли беше много тегав ...излязох от него с 5 кг надолу, но мисля, че взех правилното решение, поне на този етап ...
Виж целия пост
# 80
Това в болест на съвременния европеец, не е до везни. Да живееш в миналото или да мечтаеш за бъдещето докато живота си тече. Далай Лама имаше хубава сентенция за това. Щастливия човек живее за момента, както са децата. В депресии не изпадаме само ние, просто про нас периодите са по силно изразени. Имаме активни и пасивни такива.
Виж целия пост
# 81
Депресия - не. Но имам моменти , в които силно се ядосвам за направени избори, грешки, разни неща, които не съм казала, направила, пропуснати възможности. Гневя се и ми се отразява и в поведението , макар и за кратко.
Край мен има колеги на разл.възраст - от 24 до 49 г.  С учудване разбирам колко от тях страдат от клинична депресия, др.имат паник атаки - това при младите, хора с финансови възможности, с партньори, някои и с деца вече....  Та така, не везните сме баш депресивните и тревожните, а младите - до този извод стигам на база мои наблюдения.
Аз не съм депресивен тип човек и дано не стана.... Хороскопи не следя, но юли месец ретроградният Меркурий ме направи разсеяна, непохватна и бая неща счупих Confused
Виж целия пост
# 82
Аз не съм депресивен тип човек и дано не стана.... Хороскопи не следя, но юли месец ретроградният Меркурий ме направи разсеяна, непохватна и бая неща счупих Confused
Ааааа, това ли било? Сега си обяснявам унищожената покъщнина, уж поради непохватност.RelaxedRelaxedRelaxed

Ма нищо, ние да сме здрави!
Виж целия пост
# 83
Аз най си мразя асцедента ...рак ...тази чувствителност ...защо не бях някоя гадна козирожка, всички да ме гледат в очите и да не ми пука за никой Grin Smiling Imp
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия