Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Мнения за Майчин Дом?

  • 58 443
  • 49
здравейте, бихте ли споделили личния си опит или това , което сте чули за майчин дом, дали според вас е подходящо място за абонамент за бременност с близнаци и раждане там?
Виж целия пост
# 1
Аз разждах първото си дете в III АГ, което сега е частно и се намира в Княжево. А близнаците ги родих в Майчин дом тази година февруари месец. Като срявнявам двете клиники като че ли Майчин дом ми допадна повече с топлото, сърдечно, дрижовно отношение на детските акушерки и д-р Дончева от 12 етаж (там слагат малките бебета под 2500гр.) Изключително съм доволна от грижите им за моите бебчета. Винаги готови да отговорят на въпрос или да успокоят притесненията, дори в 4 посред нощ единия ми юнак го къпаха и му бърсаха сополите Simple Smile)).
Бременността ми следи д-р Дуковкси в частния си кабинет в Студенски град. Доволна съм и от него, защото ми откри таласамия, нещо което съм си имала и при предната бременност но никой не го е открил (пък може и да не е било известно като болест тогава - знам ли). Докторът не настояваше да родя при него, както е практиката на повечето лекари, но ме посъветва да отида в Майчин дом, за да може да помогне с нещо ако се налага.
Родих при екипа на д-р Борисов - за нула време с 7 мин. разлика в 37 г.с. Абе трудна бременност беше с много контракции, много лежане и много кила. Но после кво ме чакаше и в най-смелите си фантазии не съм си го представяла - двойна порция сълзи и смях. Въобще от всичко има по-две.
Пожелавам ти успех. Ако те вълнува още нещо питай!
Виж целия пост
# 2
Здравей! Аз не съм мама на близнаци (но знае ли човек), но темата ми се видя интересна. Преди 13м. родих в Майчин дом и като изключим, че доктора ми следи бремеността и после той ме изражда съм доволна от абсолютно всичко. Може да не изглежда отвътре много добре, но като цяло персонала /акушерките/ са с доста опит и са много човечни /за жълтите стотинки заплата/. Според мен е добър избор. Пожелавам ти успех и не забравяй, че докторите там са учили и после там се доразвиват в професията. Чао!
Виж целия пост
# 3
Аз също родих в Майчин дом и съм много доволна от професионалното отношение на лекарите. Преди раждането лежах на 10 ет. при д-р Виолета Димитрова и д-р Карагьозова. Изключителни специалисти, които се грижиха добре за мен. Избрах да родя в Майчин дом защото знам, че Неонатологичното отделение е добре оборудвано и може би най-доброто място в България за малки бебета, каквито се предполага, че са близнаците при раждането.
Виж целия пост
# 4
В тази тема и аз мога да се включа. Родих моите момчета там. Консултациите ми бяха изцяло платени при мой познат, така че за абонамента не мога да кажа. ВИП стаите са що-годе прилични (поне имаш собствена баня), което за мен беше важно. Аз бях на 7-ми етаж. Неонатологията, както казаха и другите е безупречна. Докторите и акушерките се държаха различно, но винаги отговарят на въпросите. Аз лоши спомени оттам нямам. За мен беше важното децата ми да са в добри ръце.
Виж целия пост
# 5
Аз също родих в Майчин дом.Вярно не близнаци, а едно момченце, но съм много доволна.Също като mama hero при д-р Дуковски, който за мен е много добър специалист в своята област.Само добри думи мога да кажа и за персонала от 12 етаж.
Успех от мен!
Виж целия пост
# 6
аз не бих стъпила в Майчин дом, особено с близнаци.
Виж целия пост
# 7
Аз също раждах в Майчин дом.Доволна съм,от отношението на целия персонал на болницата.Изписаха ни в пълен състав.раждах при д_р Попиванова.
Виж целия пост
# 8
И аз родих моите момиченца в Майчин дом. За мен най-добрите и опитни лекари са там. Бяхме и в неонатологията и от опит мога да кажа че тези хора правят чудеса. Д-р Пъневска също е истински професионалист. Аз поне имам на кого да благодаря а и що сълзи съм проляла там... Wink
Виж целия пост
# 9
Мнения за МД можеш да намериш и в здравния справочник и чрез търсачката. Това не като упрек, а като възможност за допълнителна информация, за да си съставиш правилно мнение. Още от сега ти казвам, че повечето са лоши. Има много случаи на не добро отношение или работа на лекари. Уславията не са добри, стаите са занемарени, не нечисти, а със стари легла, изтърбушени пружини и дюшеци. На 7-я етаж, където престояват родилите секцио и с тежки последствия от нормално раждане, тоалетните са общи за всички родилки и са в окаяно състояние. Аз също родих в МД, но преди това лежах около 2 месеца в Тина Киркова. Прехвърлиха ме за самото раждане в МД. Моите лични впечатления от екипа, който ме изроди са отлични, от условията в отделението - лоши, от отношението на персонала - добри, но от отделението по Неонатология - превъзходни, чудесни и всякакви др. суперлативи - там лекарките са магьосници и нивото на отношения с майките е на светлинни години от това в останалите отделения. И една малка подробност, за която хабер си нямах до преди да родя - в отделението по Неонатология попадат бебета, родени само в МД, а това е много сериозен довод в полза на МД. При мен се знаеше, че близнаците ми ще се родят недоносени, а за такива бебета най-доброто място е Неонатологията на МД. Та, ако трябва да избирам къде да лежа и да ме наблюдават през бременността - бих избрала Тина Киркова, но ако има опасност бебето/бебетата да са недоносени, то тогава МД!
Дано съм ти била полезна и се надявам да си направиш правилна преценка и самата ти.
Успех.
Виж целия пост
# 10
не мисля, че неонатологията на МД е с нещо по-добра от тази на "Димитър Несторов", дори напротив
Виж целия пост
# 11
не мисля, че неонатологията на МД е с нещо по-добра от тази на "Димитър Несторов", дори напротив

Въпрос на лично мнение, не го налагам на никого. А и питането е за МД.
Виж целия пост
# 12
да, аз за това се хванах
И една малка подробност, за която хабер си нямах до преди да родя - в отделението по Неонатология попадат бебета, родени само в МД, а това е много сериозен довод в полза на МД. При мен се знаеше, че близнаците ми ще се родят недоносени, а за такива бебета най-доброто място е Неонатологията на МД.

самият факт, че там се грижат само за деца, родени на място, доста ограничава пациентите като текучество и пр.
Гадното на МД е, че изписват майката, а бебетата остават там Sad, ако на в този сектор.
Виж целия пост
# 13
и аз раждах там ,доволна съм много от грижите за децата ,отношението към мен не беше лошо но аз не съм отишла в 5 звезден хотел  не съм и очаквала нещо по различно,а беби ги оставиха 20 дни там как да седя при тях ,нямах кърма какво да им предложа а и не бях купила нищо
Виж целия пост
# 14
и аз раждах там ,доволна съм много от грижите за децата ,отношението към мен не беше лошо но аз не съм отишла в 5 звезден хотел  не съм и очаквала нещо по различно,а беби ги оставиха 20 дни там как да седя при тях ,нямах кърма какво да им предложа а и не бях купила нищо
аз седях толкова с моите в Шейново
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия