Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Ветеринарна клиника Провет в гр. Пловдив и едно блъснато от кола куче (мнение, отзив, опит)

  • 4 285
  • 17
# 15
Благодарим за подкрепата! Heart
Виж целия пост
# 16
И аз да споделя от днес моят опит с др.Стоянова от клиники Провет (кършияка). Меко казано съм потресена от отношението.Страшно груба,невъздържана,с отвратително поведение и отношение целящо принизяване на острещният индивид,сопната,неучтива,просташка,цинична и себична.Списъкът може да продължи още.Няма да цитирам разговора,защото ме е срам от НЕЯ. Неприемливо е за мен един доктор да си служи с подобен език към пациентите-хората,балгодарение на които съществува Simple Smile Много се разочаровах и не бих поверила домашният си любимец в ръцете на нея,а заради нея и на самата клиника.В края на разговора я попитах как е казва,за да споделя мнението си ,а тя с гордост отвърна Др.Стоянова!
Виж целия пост
# 17
Този пост не съм го забелязала, гледам, че е от 2019... Някъде в началото на септември 2019 и на мен ми се наложи по спешност да посетя Провет. Мое коте беше увиснало от вертикално отворен прозорец. Първа помощ указа д-р Панов, който изрази мнение, че е виждал много млади котета да се оправят. После го "прегледа" Пачев младши. Първото, и всъщност, единственото, което предложи Пачев беше да пробваме терапия с нивалин, но според него котето нямало никакви шансове да се възстанови никога, щом няма сензитивност по краката. За щастие нямаше нищо счупено и друг вет след седмица забеляза, че котето има слаба сензитивност и ме посъветва да изчакам с нивалина. И без нивалин котето започна да си стъпва на краката и се оправи напълно. Явно е прочел отзива Пачев младши, за да ми предлага нивалин... Преди това един грубиян д-р Стоянов тръгна да ни гони от клиниката, за това, че се върнах и отказах услугата "стационар" и исках да си го лекувам вкъщи. Ядосана и учудена от подобно поведение поисках разговор с управителя на клиниката - Пачев старши. Бяха ми поднесени извинения от негова страна и детайлно обяснение на терапията, която аз предпочетох да приложа сама вкъщи, вместо да оставям котето на стационар. Трябваше да се бият лекарства през абокат. Управителят е толкова културен човек... Как си позволяват някои служители да се мислят за собственици на клиниката, и да ѝ опетняват имиджа, не знам...
При Стоянова също съм ходила. Много ерудирана ми се стори, нищо общо с "просташкото държание" за което се споменава и от нея.
Клиниката е касичка, вярно, за това трябва да се работи с младите неспециалисти докторчета и при нужда да знаеш какво точно да искаш от лекарите,а не да очакваш те да ти кажат какво трябва да се направи. Виждаш, че животното е със счупен гръбнак: искам да го снимате, да го обезболите, да му пуснете изследване за/на... И да видиш тогава как всичко работи като часовник.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия