🎭 Като две капки вода - сезон 7, тема 1

  • 35 062
  • 721
Уникалното шоу отново ще предложи забавни моменти в ефира с нови звезди и истински сценични предизвикателства

“Като две капки вода“ се завръща в ефира на NOVA съвсем скоро. Предаването, което в продължение на шест издания представи любими актьори, изпълнители и водещи в невиждано до момента амплоа на световни звезди, ще покори феновете с нови висини в преобразяването. Водещите Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков ще зареждат участници и зрители с хумор и комични ситуации, както само те го могат.

 Седми сезон на “Като две капки вода“ ще покаже за пореден път уникалния талант на участниците и ще даде възможност на някои от тях да разкрият неподозирана страна пред публиката. Освен несравнимо забавление за осемте звезди, шоуто им предлага и възможността да разгърнат своя потенциал и скрит талант“, коментира екипът на култовото шоу.

В продължение на 13 лайфа звездите ще се състезават с образите на Бутона на късмета, а в края на всяко предаване победителят ще има възможност да дари своята награда за избрана от него кауза. Кои ще са те – предстои да разберем.
„Като две капки вода“ e българска версия на шоуто „Tu cara me suena“, създадено в Испания през 2011 година.

У нас започва през пролетта на 2013 година и се излъчва по Нова телевизия.Водещи са Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека. Журито е в състав Любен Дилов-син, Хилда Казасян и Магърдич Халваджиян, които бяха жури в първите два сезона на "България търси талант". Излъчва се всяка сряда от 20:00. Наградата за победителя е лек автомобил. Победител в първия сезон е Рафи Бохосян   /Лучано Павароти/.

Вторият сезон започва от 10 март отново от 20 часа. Водещи отново са Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека. Журито е в състав Хилда Казасян, Магърдич Халваджиян, Милица Гладнишка и Юлиян Константинов. Наградата отново е отново нов лек автомобил. Победител във втория сезон е актрисата Невена Бозукова  
    /Александра Бърк/.

Третият сезон на шоуто започва на 3 март от 20 часа. Водещите са отново същите. Журито е в състав Хилда Казасян, Магърдич Халваджиян и Димитър Ковачев – Фънки. Първият епизод от третия сезон представя най-добрите моменти през изминалите сезони, а официалният старт е на 9 март от 20 часа. Победител в третия сезон е Ненчо Балабанов /Коцето-Калки/. Месец след края на третия сезон в зала 1 на НДК в две последователни вечери на 23 и 24 юни се провежда концерт с изпълненията на най-любимите участници от трите сезона на шоуто. Концертът се излъчи на 14 септември от 21:30 часа по Нова ТВ.

Четвъртият сезон на шоуто започва на 3 март от 21 часа. Водещите са отново същите, а журито е в състав Хилда Казасян, Димитър Ковачев – Фънки и Добрин Векилов – Дони. В този сезон за първи път участва дует. Официалният старт е на 7 март от 20 часа. Победител в четвъртия сезон е Калин Врачански /Васил Михайлов/.

Петият сезон на шоуто стартира на 27 февруари и се излъчва в понеделник от 20 часа. Водещите остават непроменени, а журито е в състав Йорданка Христова, Виктор Калев и Димитър Ковачев – Фънки. Победител в петия сезон е Михаела Маринова /Селин Дион/.

Шестият сезон на шоуто стартира на 26 февруари 2018 г. и се излъчва в понеделник от 20 часа. Водещите остават непроменени, а журито е в състав Хилда Казасян, Димитър Ковачев – Фънки и специален гост. Победител - Славин Славчев /Ян Гилън/.


Страница в сайта на Нова ТВ

ФБ
Виж целия пост
# 1
Благодаря за темата. Гледала съм само последните два сезона, интересни са ми, надявам се и този да е така. Чета ви с удоволствие, повечето имена са ми напълно непознати.
Виж целия пост
# 2
Благодаря и аз.
Честно казано се надявам Преслава да не е в журито.
Виж целия пост
# 3
Благодаря за темата! Чакам новия сезон с нетърпение. Любимото ми шоу Simple Smile
Виж целия пост
# 4
За темата  bouquet

И аз очаквам шоуто с нетърпение, защото напоследък Нова тв не ни показва нищо интересно.
Виж целия пост
# 5
Благодаря за темата Hug

Ако трябва да съм обективна, много по-правилно е Пресвала да е в журито, отколкото Тита. Няма значение дали е чалга певица или не - Преслава има зад гърба си дългогодишна, сериозна кариера и има право да изказва мнение в предаване за пеене и имитации. Тита има 4 песни милата - мястото й изобщо не е, като жури. Тя самата е прекалено "боса" и тепърва навлиза в музикалния бизнес. На какво основание ще критикува хора, които ще са по-успели от нея в своята сфера? Смешно е!
Виж целия пост
# 6
А Преслава на мястото на Хилда ли се очаква да е или на мястото на Фънки? Надявам се да не е жури.
Чудех се дали няма да участва Виктор Калев като изпълнител, не като жури. Миналата година каза, че е много зает с някакво представление и нямал време. Тази година дано намери време, ще ми е интересно как ще имитира.
Виж целия пост
# 7
Преслава като жури бих приела само, ако замества Фънки Simple Smile Чудя се дали Виктор Калев ще участва Thinking
Виж целия пост
# 8
Ех, май няма да мога да гледам тази година шоуто. Изпитвам някаква необяснима антипатия към Преслава, не защото е фолк певица - напр. Камелия много  ми допада. Даже и Фънки ми е по-симпатичен от Преслава. Дано тя не е в журито, защото и на мен това ми е любимо шоу и го чакам с нетърпение!
Виж целия пост
# 9
Малко инфо. Познахме за Папито.
https://www.blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/lsnakha-imenata-na-uch … i_news653423.html
Виж целия пост
# 10
Очаквам го с интерес както всеки сезон
Виж целия пост
# 11
И аз ги чакам.
Виж целия пост
# 12
За Тита се говори, че ще е участник, а не жури.
Виж целия пост
# 13
Благодаря за темата, smileys! Flowers Hibiscus

За Папи е ясно, че ще участва няма как Халваджан да го изпусне.
Виж целия пост
# 14
Аз пък се надявам Преслава да е на мястото на Фънки , безкрайно ми е антипатичен.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия