Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Втора бледа черта на теста за бременност

  • 76 757
  • 1 687
# 1 620
Направих тази сутрин Престо и беше 1 черта, не е истина как може да дава реални розови чертички в указаното време, толкова се зарадвахме с таткото. Не искам кръвни, казаха ми да си продължа Дуфастона 3по1 и ношпа 3по2 и на 15 ти кръвен тест. Благодаря ви, много сте отзивчиви, само се надявах напразно. Чак доктор Минев ми се скара че съм избързала и каза на 15ти както ми е казал той.

Съжалявам, но за нас тук беше ясно, че ако наистина О е била преди 8 дни, то няма как това да са положителни тестове. Отделно, тук сме виждали много тестове Престо с лъжливи черти. Те не просто са изпарителни, ами направо са си лъжливи, тъй като се появят във времето за отчитане.

Добре е да се информираш кога най-рано може тестовете да отчетат бременност за да не се подвеждаш.
Кръвен тест - най-рано 10-11 дни след О. Уринен тест - най-рано 12 дни след О. Ако поради някаква медицинска причина бременността трябва да се "хване" на много ранен етап, то най-добре е да се направи кръвен тест, защото дори и съвсем скоро да е минала имплантацията, то ще се види поне леко покачване на ЧХГ. Докато при уринните тестове, на 12-13ти ден след О може да не отчете все още поради ниско ЧХГ, тъй като те имат минимум количество ЧХГ, което отчитат.

Ако няма спешност, то най-добре е да се изчака поне датата на М(която е 15 дни след О) и да се направи уринен тест(не Престо). Успех!
Виж целия пост
# 1 621
Какво стана с резултата от ЧХГ?
Виж целия пост
# 1 622
Минев каза да го пусна на 15 ти, че нямя дя отчете нищо
Виж целия пост
# 1 623
Здравейте,тази чертичка изпарителна ли е според вас или не
Виж целия пост
# 1 624
Сива е, т.е. не е достоверна. През страница, че да не кажа и на всяка страница, се обсъжда качеството на "Престо", обае продължавате да купувате от тях...Вземи си друга марка тест и го направи при 1 ден закъснение.
Виж целия пост
# 1 625
Колко се изписа за Престо. Изненадвам се, че още ги купувате.
Виж целия пост
# 1 626
Благодаря,след няколко дни ще взема Sure Check
Виж целия пост
# 1 627
Имах същата Розова, а друга марка бяха отрицателни. А и е рано за тест при мен.
Виж целия пост
# 1 628
Аз този месец, като се тествах купих обикновени лентички и един Шуър чек. На лентата чертата беше по-видима отколкото на Шуъра, а струват стотинки.
Виж целия пост
# 1 629
Мария 9 дни след овулация нали няма как як дя отчете чхг в урината.
Виж целия пост
# 1 630
9 дни е рано. На мен ми отчете на 27 ден от цикъла, два дни преди датата на М.
Обаче подозирам, че този месец овулацията ми е била по-рано, защото на 12 ден имах фоликул 24 мм и лекаря ми каза, че всеки момент О би трябвало да настъпи.
Изчакай още няколко дни. Успех!
Виж целия пост
# 1 631
Преди 2 седмици си направих тест за бременност чертичката беше съвсем видима отидох на генеколог направиха ми тест за бременност с урина и ми казаха че е отрицателен а сега си направих още два и на двата теста ми излизат бледи чертички  едвам се виждат Sad
Виж целия пост
# 1 632
Кръвният тест ще покаже 💯% какъв е резултатът.
Виж целия пост
# 1 633
надявам се много утре имам час
Виж целия пост
# 1 634
Успех, дано е ➕✔️
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия