Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Идеи за малко по–различна почерпка за РД - 2

  • 7 733
  • 107
# 105
Здравейте мами!
Дойде и моят ред да правя хартиена торта.
Свалих шаблон, получава се парче, но е малко и не събира нищо.
Молбата ми е ако имате по-голям шаблон да ми го изпратите на лично.
Много благодаря!
Виж целия пост
# 106
Същият шаблон разпечатай в по-голям мащаб Simple Smile
Аз ползвам един и същи шаблон, като в зависимост от това, за какво ми трябва, го разпечатвам в различни размери
Виж целия пост
# 107
Ако може да повдигна темата че скоро ще ми трябва. Първата година в градината за дъщеря ми носихме хартиена торта (купена) обаче за 2рата се замотах и малко преди рожденния ден се сетих. Затова направих от пластмасови чашки/ нямаше хартиени цветни/ с прозрачна опаковачна хартия и вързани отгоре с панделка. Чашките бяха с мотив на Фрозен. Вътре имаше по 2 балончета, малка фигурка (имах страшо много събрани от шоколадови яйца) 2 шоколадови бонбона и 1 киндер буено. За сина ми също беше купена, сега е втора година и мисля да не давам толкова пари за хартиена (с 24 парчета с доставка ми идват близо 40Е- и да ги напълня около 20Е. Отделно това е подарък за децата и в градината се носи мъфини/кекс/пица/бургери по избор и там още 10-20-30Е)
Живея в Германия и тук е прието рожденника да подарява подаръци. Дори вкъщи/ в клуб да е винаги накрая се раздават и подаръци на гостенчетата. Сина ми има Декември рожден ден и трябва да почвам да мисля. Пинятата е позволена и при нас но нещо не ми допада... Идея за нещо с динозаври, че сега сме на такава вълна?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия