Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Рецепти за Airfryer фритюрник PHILIPS HD9220/20 BLK - втора тема

  • 12 093
  • 229
# 225
Вода наливам, само когато искам месото да стане по-крехко.
Иначе, нищо не ми загаря.
Виж целия пост
# 226
Когато печете месо наливате ли вода под кошницата, за да не загарят соковете, които изтичат?
Меган - на пилешкото месо аз не слагам, хваща хубава коричка; на панираната риба(конфекция) също; на кюфтета и пържоли слагам около един пръст топла вода - пържолите стават по-крехки, а от кюфтетата сока дето изтича много лесно прегаряи кюфтетата някак си ми миришат на прегоряло. Но ти си опитен готвач и сама като опиташ ще видиш кое как. ** Винаги има леко загоряло на дъното, защото от въздуха всякакъв изтичащ се сок лесно се захваща.
Виж целия пост
# 227
Когато печете месо наливате ли вода под кошницата, за да не загарят соковете, които изтичат?
Меган - на пилешкото месо аз не слагам, хваща хубава коричка; на панираната риба(конфекция) също; на кюфтета и пържоли слагам около един пръст топла вода - пържолите стават по-крехки, а от кюфтетата сока дето изтича много лесно прегаряи кюфтетата някак си ми миришат на прегоряло. Но ти си опитен готвач и сама като опиташ ще видиш кое как. ** Винаги има леко загоряло на дъното, защото от въздуха всякакъв изтичащ се сок лесно се захваща.
Досега не слагах вода но последния път като правих месо с гъби доста беше загорел сока, който си бяха пуснали и затова питах. Тези дни доста го експлоатирах, сложих малко вода и така според ме е по-добре. Не се наложи да го кисна с часове. За съжаление при мен кошничките с шунка и яйца, които Майка зайка показа се оказаха провал. Фирмичките ми са силиконови, по- малки не се събра цяло яйце, реших да го разби и отгоре да сложа цяло парче кашкавал. Сурово остана яйцето, ядосах се и хвърлих всичко в тигана. Бъркоч стана малко, ама го изядохме😬
Виж целия пост
# 228
Меган, аз ползвам малки алуминиеви еднократни формички, от пеп4о се научих. Тук при нас малко трудно намерих, норвежките не са много по месенето. Пробвах със силиконови, (мойте са от онези тъничките) и някои от тях се "нащърбиха" по края. Но ако случайно имаш от онези алуминиевите големите форми за крем-карамел в тях става перфектно такива "нещица". Smiley
Виж целия пост
# 229
Меган, аз ползвам малки алуминиеви еднократни формички, от пеп4о се научих. Тук при нас малко трудно намерих, норвежките не са много по месенето. Пробвах със силиконови, (мойте са от онези тъничките) и някои от тях се "нащърбиха" по края. Но ако случайно имаш от онези алуминиевите големите форми за крем-карамел в тях става перфектно такива "нещица". Smiley
Сетих се, че точно те биха ми свършили работа, но нямах и вечерта нямаше откъде да купя. Ще пробвам с тях, не съм се отказала
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия