Рецепти за Airfryer фритюрник PHILIPS HD9220/20 BLK - втора тема

  • 95 046
  • 766
# 585
Здравейте, на мен ми изтече панирания кашкавал на дъното Confused Панирах малки парчета в брашно , яйце и галета , пуснах на 200°
Може ли да споделите вие как го правите , нещо по-специално ли има ?
Виж целия пост
# 586
Здравейте, на мен ми изтече панирания кашкавал на дъното Confused Панирах малки парчета в брашно , яйце и галета , пуснах на 200°
Може ли да споделите вие как го правите , нещо по-специално ли има ?
За около 10 мин на 180 градуса Поглежсах го.Норвално е да потече.Трябва по рано да го извадиш.
Виж целия пост
# 587
Трябва да е запечатан много добре и отвсякъде, една малка дупка да има ще изтече. Сложете го във фризера да стегне, преди да го сложете във фрайъра.
Виж целия пост
# 588
Друг вариант е да го обвиеш в кори за баница, потапяш в разбито яйце и печеш.
Виж целия пост
# 589
И аз от вчера съм с Ерфрайър на Филипс. Направих картофки, бланширани от Лидъл и децата много ги харесаха, кюфтенца, които залепнаха по решетката (може би трябваше малко мазнинка по самата решетка да сложа). мариновах бутчета и днес ще ги изпека на децата за обяд.
Довечера мисля едни шишчета да направя, както и сладък картоф с тиквичка и броколи.
Виж целия пост
# 590
Здравейте може ли мнение за https://www.tefal.com.au/Cooking-appliances/Fryers/Air-Fryers/Ea … 2018/p/1510001537. ? Благодаря!
Виж целия пост
# 591
Момичета, да споделя и тук, че си взех от Лидл един комплект касероли с подвижна дръжка и най-малкият съд влиза идеално в кошницата на еърфрайера ми. Отдавна търся подходящ съд и не мога да се нарадвам, че най-накрая открих. Моят фрайер е от най-малките, с механичен термостат, за които няма нищо допълнително като аксесоари. Набързо забърках яйца с малко шунка и кашкавал и за 7 мин. омлетът ми беше готов. Сега вече ще потърся още рецепти за новото съдче.
Виж целия пост
# 592
Здравейте, искам да използвам темата, тъй като не открих друга, да попитам дали сте доволни от Еърфраярите на Филипс, от кой модел? Искам да си закупя някакъв, а не са малко пари, да пресявам мнения.  Получават ли се ястията? Интересува ме месото дали е сочно или е суха, пържоли правите ли? Вкусно ли е? Да не ги прави сухи или варени, че аз имам мултикукър и тогава ще ми е излишен фраяра. Какви минуси има?

За сега на този съм се спряла Philips Airfryer XXL HD9650/90
Виж целия пост
# 593
Моят е Филипс от най-малките. Правила съм бутчета и крилца и наистина стават много вкусни. Месото е сочно вътре, а отвън е с хрупкава кожичка. Може би се доближава най-много до пиле на грил от тези готовите, които продават. Картофите стават, но само от готовите и пак си зависи от марка, вид. Взимала съм и такива, които са почти неразличими от пържени. За марката не знам какво да кажа, принципно не съм фен на Филипс. Според мен цената на тези уреди е силно завишена. Аз моят го взех за 180 лв. на промоция и пак ми се струва неразумно скъп.
Виж целия пост
# 594
Аз не правя готови картофи, бланширам ги, стават много хубави, съвсем като пържени. Патладжаните също стават много добре във фрайъра, някъде назад в темата писах как ги правя. Основно за тези неща го ползвам, а, и тиквички.
От риби и месо страшно мирише, затова предпочитам да си ги правя в конвекторната фурна - както досега.
И аз съм с Филипс от най-малките, но по-голям не ми и трябва, трима сме и ме устройва.
Виж целия пост
# 595
Филипс са неоправдано скъпи. Имала съм три(различни размери), след тях един от Лидл и един за 60 лв, май от Кауфланд. Като резултати няма разлика, само размерът на евтиния беше много малък. Ако трябва пак да си купя, ще взема лидълски. Освен цената, Филипс се почистват по-трудно.
Сега ползват от този вид и съм много по-доволна.
Виж целия пост
# 596
А защо ви се е наложило да смените толкова фритюрници?
Виж целия пост
# 597
Аз имах Филипс ХЛ, много бях доволна. Не ми харесваше, че при по-мазни неща отзад излиза бял пушек. От много ползване се натрупа много мазнини. Това за около 3 години ползване. Разглобявах го 2 пъти , за да го почиствам, но при последното сглобяване нещо не се получи и изгоря. Купих си нов по-малък за около 200 лв. Новият беше пак Филипс. Има разлика. Новия не пуши като стария. Но на стария кошницата, като че ли беше като тефлонова и нищо не залепваше. Новия залепват нещата и затова трябва да намажа малко с четчица мазнина. Това много не ми харесва винаги. Това е от мен.
Виж целия пост
# 598
А защо ви се е наложило да смените толкова фритюрници?
Филипсите се развалиха( и трите) Купувани бяха от Германия и ми омръзна да ги пращам за подмяна.
Другите два си работят, на различни места са, но се оказа, че за нас това е най-ползваният уред (след перална и миялна). Последния го взех заради големината и мога да кажа, че за нас е перфектен.
Виж целия пост
# 599
И аз мисля, че тези уреди са малко надценени, особено на Филипс. Не могат да заменят фурната, защото пекат само отгоре. За мен това си е скара, но с вентилатор. Харесва ми как стават пилешки хапки и бланширани картофи, разни наденици. Пробвала съм мъфини - липсва им долното нагряване. Поне на моето Cosori, за да се изпекат, нагрявам предварително с металните формички вътре. Иначе стават пръхки. За картофите не става само с раздрусване, ами трябва да ги разбъркам за равномерно изпичане и въпреки добрата мощност, 1 кг стават за около 18-20 мин. Малко множко ми се струва. Отделно, че доста бързо изсъхват. Този тип имат ли долно нагряване - https://berlingerhaus.bg/produkt/%D1%84%D1%80%D0%B8%D1%82%D1%8E% … 1%85-dms-hf12-12/
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия