Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

По стъпките на красотата

  • 6 418
  • 11


"По стъпките на красотата" с водещ Надя Павлова е едно различното LifeStyle предаване. Различно, защото тук не просто показваме красота, а заедно изминаваме пътя към откриването на индивидуалната, специфична красота, излъчване, самочувствие, стил.
В "По стъпките на красотата" всяка седмица изследваме последните новости, методи, мнения на специалисти и интересни казуси от света на здравето, красотата, вътрешния баланс, професионалната и финансова реализация, личните отношения, креативността, пътешествията, излизането от комфортната зона, преодоляването на страховете, храненето, спорта...  Всеки елемент от живота ни, всеки въпрос, всяко терзание, всяка актуална тема биват дискутирани.  

Следете темата, за да не пропускате новите епизоди от поредицата:
Полезно или вредно е честото миене на лицето
Рисуването - новата йога, но с чаша вино в ръка
Пречат ли татуировките при търсене на работа
Каква е връзката между това как се обличаме и това как се чувстваме
Ароматерапия вместо кафе
Колко е важно да се грижим за кожата си
Калолечение
Суров веган десерт
Лечебните свойства на солта
Баланс на тялото и духа с Юмейхо терапия
Здрави очи
Виж целия пост
# 1


С помощта на д-р Христозова ще разберем кои са най-правилните действия при алергична реакция или друг вид раздразнение на кожата ни. Подсказваме - спиране на непрекъснатото измиване на лицето е едно от тях. А ако някога сте се чудили колко на брой и в каква последователност трябва да са процедурите по почистване и измиване на лицето в грижата за кожата ни в домашни условия, може би ще останете изненадани - сведохме продуктите до едва 4.

Гледайте видеото ТУК.
Виж целия пост
# 2


Ако някога сте си мечтали да влезете в ролята на художник, да се почувствате творец, да отприщите фантазията си - то това видео е точно за вас. Представяме ви „новата йога“ - рисуване в компанията на чаша вино. Ще видите как всеки може да създаде красива картина, независимо дали има опит или за първи път хваща четка в ръка.

Гледайте видеото ТУК.
Виж целия пост
# 3


Думата татус вече не е табу. В търсене на отговор дали татуировките пречат при наемане на работа днес, стигнахме до извода, че те определено не пречат. В това видео сме ви подготвили среща с едно младо момиче, което се престарши да ни покаже как избира и си прави нова, 7-ма по ред татуировка.

Гледайте видеото ТУК.
Виж целия пост
# 4


Чуйте историята на една жена, която потвърждава, че когато намериш воля в себе си и промениш своя стил на обличане и цветовете, които използваш, това неминуемо се отразява и на начина, по който се чувстваш. Предлагаме ви и мнението на психолог, който разяснява взаимовръзката между начина на обличане и начина, по който се чувстваме.

Гледайте видеото ТУК.
Виж целия пост
# 5


Възможно ли е ароматните масла да заменят сутрешното кафе? Възможно ли е да се тонизираме, успокоим, вдъхновим или дори излекуваме чрез определени аромати? И разбира се - как да различим истинското ароматно масло?


Гледайте видеото ТУК.
Виж целия пост
# 6


Има ли връзка между възрастта, на която сме и козметиката, която използваме? И защо трябва задължително да използваме фактор 30 за защита, независимо че кожата ни е по-матова. Тези и още много интересни теми разглеждаме заедно с д-р Христозова в „По стъпките на красотата“.

Гледайте видеото ТУК.
Виж целия пост
# 7


Сигурни сме, че познавате ползите от лечението с кал. В този епизод от поредицата ще разберем защо и в какви ситуации можем да се обърнем към него. Ще научим още и кога трябва да внимаваме или дори избягваме калолечението.

Гледайте видеото ТУК.
Виж целия пост
# 8


Веселка Христова е собственик на работилница за сурови десерти и ни демонстрира как да си направим суров крем с киви. Десертът е бърз и лесен за приготвяне, изключително вкусен и подходящ за хора, които наблягат на здравословното хранене и веган сладкишите.

Гледайте видеото ТУК.
Виж целия пост
# 9


Соленото езеро е един умален модел на Мъртво море. Как може този басейн, напълнен с нормална вода, но необикновена сол, да се отрази благоприятно на здравето ни? И може ли ако изпитваме умора, слабост или понижено кръвно налягане, това да се дължи именно на липсата на сол в организма ни? Ще разберете в "По стъпките на красотата".

Гледайте видеото ТУК.
Виж целия пост
# 10


Юмейхо - мануалната терапия, идваща от Япония.
Не, това не е просто масаж. Това е превантивна терапия, която помага на всички системи в тялото ни да функционират правилно, за да бъдем здрави. Основната цел на тази терапия е да внесе баланс между лява и дясна част на тялото, да намести прешлените на гръбначния стъл, тазобедрените кости. Вижте сами във видеото.

Гледайте видеото ТУК.
Виж целия пост
# 11


Най-важното, когато избираме слънчеви очила, е да разберем дали блокират 100% от UV лъчите. Научете как да изберете подходящи слънчеви очила с помощта на репортажа ни за защита на зрението и няколко полезни съвета от професионален оптик. Също така и за какво са подходящи различните цветове на стъклата, а и как да запазим очите си здрави с ежедневни практики и превенции.


Гледайте видеото ТУК.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия