Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Vertera

  • 3 920
  • 33
# 30
Базовия гел може да се приема с кисело мляко, безалкохолно или сок, за да не се усеща неприятния вкус, но не е разумно на едно неизчистено от шлаки и токсини тяло, да се дава Форте заради вкуса или Артропласт. Всички продукти на Вертера, могат да се приемат, едва след най-малко едномесечен прием на Вертера гел / базовия продукт/

Обаче това никъде не го видях като препоръка в сайта и изобщо, където го продават. Не знаех, че е гаден вкусът и се сепнах, че ако ме отврати още първата кутия, ще ме откаже завинаги. Дали не мога да започна вишна, но с половин доза, примерно три пъти по 1 чаена лъжичка на ден?! 
Девер ми е с проблем в тазобедрената става, за смяна е. Много ми се иска да му набутам в ръцете една кутия Артропласт, да проследим дали ще усети подобрение и пак да си направи снимка преди да се подложи на операция.
Виж целия пост
# 31
Няма нищо задължително. Препоръчително е да се започне с базовия гел за да се изчисти,детоксикира организма. Ако не ви е вкусен основния гел,може с овкусен да започнете.Приема се сутрин и вечер по една супена лъжица 30 мин. преди храна. А за девера ви е желателно да започне с основния гел. Надявам се скоро да го направи.
Виж целия пост
# 32
И аз си поръчах днес от Вертера Форте. Сега чета обаче, че е хубаво да се започне с базовия гел Sad Ще дам отзиви като почна приема.
Виж целия пост
# 33
Аз сьщо приемам Вертера гел от 2 мес и вече имам резултати: още на 1я месец хормоните ми се регулираха, но най-важното за мен е че шумьт в ушите ми намаля , може би защото ламинарията чисти сьдовете от плаки, а при мене причината за шума е сьдов проблем. Вземам и Артропласт заради болки в гьрба и се чувствам по добре. Минах през лечебна криза и добре че не го спрях.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия