Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Базедова болест - тема 8

  • 11 699
  • 525
# 510
Много гадна грешка.
Виж целия пост
# 511
Стига бе, егати доктора, за първи път чувам за такава грешка.
Той не пише ли рецептата на ръка?
Виж целия пост
# 512
Ми не 🙁 доки по принцип е супер ❤️ имам му голямо доверие ,много е внимателен ,отделя време за обяснения ,много е  подреден и прилежен,става дума за специалист със около ,може би 30-40 години стаж,човека се почуства супер тъпо.Пише един лист,като анамнеза за пациента -оплаквания ,обременености,изследвания ,лечение -от лечението трябвало да му препраща инфото към печата на рецептата -е там нещо се е объркало ,но ми каза ,че такава доза е за много,много по тежки случаи от моят.Както и да е ,продължава ме напред ,успокои ме ,че тази доза фатално не може да повлияе на лечението.Все пак аз имам предположение ,че съм преминала в хипо ф-я ,защото от една седмица ме е обзела страшна летаргия и желание за сън,9-10 часа вечер си лягам:confused: майка ми е така с Хашимото  
 Stuck Out Tongue Winking Eye
Виж целия пост
# 513
Ти беше с много ниско тсх и височки антитела. Всъщност по-завишени от моите, а аз започнах на 6 таблетки. Нищо страшно няма, освен че е гадно в хипо, но бързо ще се регулира. Естествено, адски е гадно да сбърка доктора...
Виж целия пост
# 514
Май коментирахме, че ни се видя висока дозата на фона на нормални Т4 и Т3.
Пусни хормони да се види накъде са нещата. Ще коригират дозата и ще се почувстваш по-добре.
Аз в началото си бях объркала дозата на бета блокера. Вместо 2х20 мг съм пила 2х2 таблетки, което е 80 мг общо.
Пулсът ми едва, едва биеше и не ми стигаше въздух, ама си откарах месец и нещо така, докато се усетя.
Изкупих ментовите бонбони в магазина и ставах нощем да се разхождам, да ускоря пулса.
Виж целия пост
# 515
Излязоха резултатите ,всичко изглежда да ми е в норма ,утре съм при доки.
Виж целия пост
# 516
Здравейте.
Да се отчета и аз.
Два месеца след спиране на Метизола,ТСХ от 2,5 стана почти 4.
И така-отново при специалиста,отивам отново към хипофункция.
Резултатът-Еутирокс 25 мкг.И нали съм ветеран в тая работа-що пък не.Лашкам се от хипер-в хипо.Гадна работа.
Много се потя в жегите.Не мога и да спя.Сърцето ми нощем подлудява.
Много ми е мъчително всичко.
Възможно ли е от толква ниска доза на Еутирокса да мина отново в хипер?

Виж целия пост
# 517
Здравейте и от мен.
Вчера ходих да изследвам тсх-то,че в тия жеги все пак знаете как е.
Тсх -1,80 излезе.
През Юли беше около 1,60.  След  това пак Юли месец хладния период 2,97.
 Как ви влиялият жегите ?
При мен понякога ме стяга врата когато е , най-топло.
Нервност,раздразнение.
2- настинки леки ме бяха хванали.
Това лято периода Юни и Юли много неприятно ми беше с тях.
Пия Биозин на Таблетки,че имунната система никаква я няма.
Особено при промяната на времето синузита веднага се усеща.
Доскоро пих магнезий  за кратък период сега го спрях.
 Че, започна да ми дразни на стомаха.
Смених пробиотика,че никъде не откривам Медилакта.
Препоръчаха ми Линекс досега не го бях пил.
Това са нещата при мен Поздрави!
 
Виж целия пост
# 518
Ангелов, ако не си от София, медилакта може да поръчаш от сайта на аптека Ремедиум. Пак оттам аз ползвам този пробиотик, дъвчащ и в момента цената му е 19 и нещо за100 таблетки. По една на ден е супер изгодна оферта.
Скрит текст:
Виж целия пост
# 519
Ъпдейт от мен,доки каза всичко е в норма,оставам на поддържащо лечение до края на септември и пак ще се изслвдвам.
Виж целия пост
# 520
И аз да се отчета. Ето ми резултатите от последната контрола:
TSH - 13,05     ref  0,3 - 5,0
 FT4 - 10,61     ref  8,9 - 17,2
Бях на 1 и 1/2 пропицил. Ендото каза да го спирам . Няма да пия нищо за 30 дни, да видим какво ще стане. Оставам само на добавки - селен и В12 ще си взема за смучене. Надявам се да вляза в ремисия. Чак не ми се вярва 😀
Виж целия пост
# 521
Сали, ай дано.
Как се чувстваш иначе, с такова тсх?
Виж целия пост
# 522
Здравейте,

да докладвам - в крайна сметка пуснах и ФТ3 и ФТ4. Всичко се оказа в норма. Правих и ехо, имам някакво възелче. Само ТСХ-то в дъното. Чакаме 3 месеца и ще видим какво става. Засега съм без лекарства.

Salii, дано всичко е наред. Стискам палци.

Допълвам - голям съм шмат, трябваше да питам докторката дали да не взимам Селен. Та, вас питам Simple Smile
Бях при доц. Томова, в ендокринологията, с направление. Доволна съм от прегледа и отношението.

Виж целия пост
# 523
За мен няма смисъл, но ти прецени.
Виж целия пост
# 524
Сали, ай дано.
Как се чувстваш иначе, с такова тсх?
Добре съм. Все ми се спи, но това усещане ми харесва. Преди бях като пружина и спях по 3 часа. Обаче сутрин всички стави бе болят. Дори пръстите на ръцете трудно си раздвижвам. После ми поминава и някак не го вземам на сериозно. Падането на косата е голяма гадост, но от това вече ви се оплаках.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия