Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Руската църква в София

  • 2 949
  • 36
# 30
Това което ползваха много прилича на кръста на Св.Нина, но малко по-различен.  Но сега нямам възможност да потърся снимка.
Виж целия пост
# 31
Всъщност сега като отминаха основните бури може и да помага руската църква, връщам си част от думите назад. Но, често помощта е всъщност осъзнаване на нещо и самопомощ. Нали знаете приказката помогни си сам за да ти помогне и Господ. В моя случай се молех да оздравея, но това ще стане защото сам с метода на изключването разбрах какво ми е и какво ми помага на състоянието да се подобрява и дори ми препоръчаха добър специалист. Тоест и чудесата пак си зависят от нас и трябва сами да търсим решение, а не да напишем съобщение и да седнем да чакаме да се подобрят нещата от само себе си и да не правим нищо.
Виж целия пост
# 32
Според мен нагласата Ви е негативна и оттам насетне приписвате всичко неприятно с ходенето си в църквата. Сигурна съм, че в ежедневието ви се случват много по-неприятни неща, дори да не посетите църквата, просто след ходене в криптата очаквате някаква магия и всяко събитие ви прави по-голямо впечатление.

Нали знаете, че често сами сме виновни за някои негативни събития, предизвикваме ги. В случая според мен сте нагативно настроена и вероятно сте отишли малко насила там, още първия път.

Смятам, че важните неща, които е трябвало да се сбъдват, се реализират, а тези, за които не сме подготвени или не бива да стават - не.
Всеки път след ходене там се чувствам добре и доста неща ми се сбъднаха Simple Smile
Тя че е красива, красива е, но има родни, наши църкви с по-хубава енергия.
Почти нищо сякаш не се е сбъднало на мен и мои роднини и познати, каквото са писали. Даже мога да кажа, че много неща се влошават след писане там. В основното тяло енергията е позитивна, да, но в криптата е тежка и неприятна по-скоро.

Ето в последните месеци - след всяко писане вкъщи детето побеснява и започва да ровичка навсякъде, да разхвърля всичко, да се тръшка без причина и да се затваря в тоалетната и да не иска да излезе. А само хубави неща пожелавам разбира се - здраве и щастие основно. Вчера писах последно и пак пощуря, ами има си някаква закономерност и затова въпреки хвалбите повече няма да стъпя там, а ще си се моля в родна, българска църква. Smile

Сега като се сетя една от най-ужасните си паник атаки с пребледняване на очите изпитах вкъщи, но беше малко след първото ми стъпване и писане на желание в руската църква. Че и получих анафилактичен шок от храна, към която нямам алергия нито преди, нито след тази случка... Енергията в основното тяло на църквата е хубава, но в криптата е неприятна и тежка, не мисля, че е моето място. По-добре се чувствам в Александър Невски, както и в новата църква срещу Румънското посолство.
Виж целия пост
# 33
Боже , какви глупости пишете  chr12013 , по адрес на светеца , тцтцтц , мен пък много желания ми е сбъдвал , понеже вярвам в него ! И някой , който не са били добре за мен не е сбъдвал , но засрамете се за светец да пишете , че ви разтройва детето е смешно.
Виж целия пост
# 34
Църквата в Исперихово Пазарджишко също изпълнява желания.
Виж целия пост
# 35
Малко офф, но какво е "пребледняване на очите" ? Извинявам се.
Виж целия пост
# 36
Да ти падне бяла пелерина все едно пред очите.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия