Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Липсваща ваксина и други здравословни проблеми на дете

  • 1 199
  • 2
Момичета дайте съвет. В началото на месеца сина ми и дъщеря ми, настинаха почна се сополи и лека кашлица. При сина ми изписаха ксимебак, при което нещата утихнаха. Сшед това няколко дни поддържаше ниска температура около 37,5. Сдед това почна да я вдига висока, предито смени на зинат. Правихме снимка на дробчета и пкк, ренгена беше чист а пкк с леки отклонения, високо црп и утайка. На втория ден видяхме че няма смисъл да продължаваме и влезнахме в детско отделение, след 6я ден лекарка дойде и каза че ни праща на унг, тъй като той е добре а се чудят от къде са тези високи стойности. Декември беше спукал ляво тъпанче сега пак и явно от там е било всичко. Изписаха ни, почнахме локално лечение, но след седмица днес сутринта видях обрив по лицето и гленчето. Каката също има ухапване и си мисля, че е от бълха тъй като и майка ми в тях намерила една. Но с тези новини за морбили се притеснявам ужасно. Тъй като той няма ваксина за нея, миналата година кохато трябваше да правим той беледуваше постоянно. Утре съм решила да го водя при личната тъй като педито не е работа, а при него именно такива обриви имаше от бълхи, оказа се че е алергичен към насекоми. Страшно съм объркана 😩 ако трябва и изследване ще направя..
Виж целия пост
# 1
Алерголог, ако се съмнявате за алергична реакция.
Виж целия пост
# 2
Ако няма някакви други симптоми, едва ли става дума за морбили. Обикновено първо има тежки симптоми като при грип и чак накрая избива обрива. Можеш ли да се обадиш на някой лекар дори по телефона да обсъдите по-подробно симптомите?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия