Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Разтройство ...

  • 551
  • 5
Здравейте,мили дами! Обръщам се за съвет към вас. Бебето ми на 4 месеца е с разтройство от 5/6 дни педито ни изписа ентерол 3х1 ,но ефект нямаме ... Какво може да се направи .. събужда се с рев започна и да повръща и то голямо количество АМ..
Благодаря на отзовалите се! Само да уточня утре сме при педито .
Виж целия пост
# 1
При толкова малко бебе не могат да се приложат никакви бабешки рецепти. Доктор трябва да установи каква е причината и да приложи адекватно лечение. 5/6 дни е много за гастро вирус. Обикновено след третият настъпва подобрение. Възможно ли е да прави алергия?
Виж целия пост
# 2
Дано мине спокойно тази нощ, но ако утре лекарят отново не установи причина, потърсете второ мнение.
Изследвания пускани ли са?

Толкова малко бебе много лесно може да се обезводни. Ако продължава да повръща и да има разтройство идете на спешен кабинет.
Виж целия пост
# 3
Не чакай утре. Щом е повърнало много и не спира разстройството, веднага на лекар. Бебето е много малко, за да чакате.
Виж целия пост
# 4
Ние бяхме така две седмици, но само разтройство. Няма температура, правихме и изследвания, не показа нищо. Изписаха ни ентерол и пробиотик. Също сме на 4 месеца. Аз лично мисля, че е от храната, защото веднага, когато я приеме се изхожда, все едно не може да я обработи. На адаптирано мляко сме Лактана био. Имам чувството че е лактозна непоносимост, но според лекарите нищо му няма. Играе, живичък е, смее се. Виж, задължително отиди на лекар, всичко може да е...
Виж целия пост
# 5
Ротавирус не изключвайте. Вървете в инфекциозно и дайте проба, но нека го и прегледат. Може да ви приемат, за да сложат бебето на системи, за да не се обезводни.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия