Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Хайде на театър 5

  • 36 615
  • 711
# 705
Точно пък в тази постановка, която споменавате Аня Пенчева при нас беше трагедия. Разплула се на сцената с изкуствената си къдрава коса и величае ли величае. А играта ѝ е пълно Зеро!
Виж целия пост
# 706
Много от актьорите, които не харесваме от малкия екран, на сцена са много добри. Пример ми е Сашо Кадиев. На екран толкова да ме дразнеше, обаче много ме впечатли в една постановка "тя, той и още двама - трима" в Сълза и смях. Там ролята му беше малка, обаче много ме грабна и тогава отидох да го гледам в "аз досадника" и вече много го харесвам. Мисля скоро да го гледам и в "горката Франция".
Та в "тя, той и още двама - трима" главната роля се играе от Аня Пенчева. Бях доста педубедена и за нея, но и тя на сцена е много по-добра, отколкото в киното
И аз се изненадах колко ми хареса Аня Пенчева в тази постановка. Мислех я за превзета красавица. Преди това не я бях гледала на сцена и много приятно ме изненада с играта си. Александър Кадиев е много добър, и в "Горката Франция" съм го гледала. И за него бях леко предубедена, мислех, че заради майка си играе и пр., но е талантливо момче.
Виж целия пост
# 707
Александър Кадиев е в пъти по-добър актьор от майка си.
Аз исках да гледам Стефан Данаилов в тази постановка. Някъде другаде мога ли да го гледам или вече е прекалено възрастен (и ще си разваля добрия вкус от неговите кино роли)?
Виж целия пост
# 708
Да ти кажа... По- скоро ще ти стане жал. Самия факт, че играе в количка не ми харесва като идея. Ей така гледахме веднъж Стоянка Мутафова. Ми, извинете, но аз от представянето си тръгнах по- скоро със съжаление , отколкото с удовлетворение.
Виж целия пост
# 709
Именно и аз това визирах, защото точно Стоянка Мутафова съм я гледала само в количка за съжаление.
Виж целия пост
# 710
Не разбирам защо си го причинявате да ходите да гледате Стоянка Мутафова или Стефан Данаилов. Човек трябва да знаае и кога да слезе от сцената, за да не се излага.
Виж целия пост
# 711
Пропаст между актьорите в главните и във второстепенните роли в "Когато гръм удари, как ехото заглъхва". Гледах спектакъла без да знам нито едно име освен на Яворов.
В главните роли - съпруг, съпруга, полковник - блестящи!
Във второстепенните - дразнеща шутовщина и преиграване. Най-слаба, в ролята на момичето Олга, е дъщерята на някой си. Ами обърна го на гротеска.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия