Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Прозрачни шини- алайнери

  • 7 946
  • 63
# 15
Може ли малко повече информация колко е сериозен проблема ти, защото знам, че алайнерите са за по-леки корекции; каква е схемата на изплащане и на колко си години.
Виж целия пост
# 16
Ами знам, че с Инвизалайн се коригират доста тежки случаи. При мен не мисля, че е много тежък случай, но се води средно тежък. Мога да ви изпратя моя случай на лично.
Може да проверите в инстаграм и фб и да видите преди и след има доста сериозни случаи, които са решени с инвизалайн. Най-добре е да се посети ортодонт.
На 27г съм, плаща се такса за изготвяне на план, след като одобриш плана заплащаш 50% от стойността на лечението и след това се разрочва останалата сума за 1г. ( или колкото продължи лечението)

Може ли малко повече информация колко е сериозен проблема ти, защото знам, че алайнерите са за по-леки корекции; каква е схемата на изплащане и на колко си години.
Виж целия пост
# 17
Здравейте, налага ли се пилене на зъбите, за да се направи място?
Виж целия пост
# 18
При мен не се е налагало, а бях чела преди това, че винаги се налага, което явно не е така. Всичко зависи от случая.
Виж целия пост
# 19
Здравейте, някои има ли мнение за д-р Емил Кожухарев. Младо момче от Варна, но  често провежда прегледи и в софия. Записах си час за безплатен преглед на 6.06.
Виж целия пост
# 20
Има ли някой, който си е слагал DENTALIGN алайнери. Търся лекари работещи с тях, също и ценови диапазон. Благодаря предварително!
В Dentaprime Варна работят с тях. Бях на консултация, но и аз не намирам никаква информация и незная дали да започна с тях, все пак и сумата не е малка
Виж целия пост
# 21
Здравейте, какви са тези атачмънти? може ли да ми разясните...благодаря предварително?
Виж целия пост
# 22
Здравейте! Има ли тук пациенти на дентално студио Golden Ratio - д-р Щерев и д-р Стоянова. Изглеждат много млад и амбициозен екип, работят с алайнери, но май не са нито Денталайн, нито Инвизиалайн. Бих се радвала на отзив от техен пациент, тъй като са наистина от скоро "на пазара" и няма много мнения за тях.
Виж целия пост
# 23
Здравейте! Някой носил ли е алайнери при доктор Румяна Маринова и дали тя рсботи с Инвизалайн? Моля ако имате опит споделете, тъй като усилено търся подходящ ортодонт.
Виж целия пост
# 24
А, аз, все по-често чувам, че ритейнърите трябвало да схнодят години наред, че някъде четох и цял живот...
Виж целия пост
# 25
А, аз, все по-често чувам, че ритейнърите трябвало да схнодят години наред, че някъде четох и цял живот...
Не е задължително за всеки!Индивидуално е,наблюдава се.В началото се носят всяка вечер,че и с препоръка за малко през дена.След 3ти месец само вечер и през рова време се наблюдава.Казват след 6 месец се прескачало по вечер.И постепенно увеличаваш вечерите с пропуск.Но ако пък почне нещо да кривне и увеличаваш носенето.
Аз като бях в началото на проучванията ми най-малко това ме интересуваше-Дали ще трябва да нося всяка вечер риъейнъри.Честно да ви кажа сега и да не трябва да спя с тях бих ги слагала понеже пазят зъбите от бруксизъма  ми Simple Smile
Виж целия пост
# 26
Здравейте, някой пробвал ли е с Денталайн? Как са като цена и краен резултат?
Виж целия пост
# 27
Здравейте! А на кое посещение се поставят самите алайнери? Онзи ден взехме отпечатъци о записахме следващия час, но не ни споменаха дали тогава ще ги слагаме.
Аз получих това от тях:

Най-общо леченията са разделени на:
1. ЛЕКИ (18 шини за двете челюсти - 1440лв),
2. СРЕДНО сложни (36 шини за двете челюсти - 2400лв),
3. СЛОЖНИ (54 шини за двете челюсти - 3840лв)
Важно е да отбележим, че това са цени на една от клиниките, с които работим в София!
Разбира се, крайната цена се определя след съставянето на ортодонтски анализ, според точния брой предвидени шини за успешното завършване на лечението и в зависимост от ценообразуването на клиниката, която сте избрали да посетите!
Една шина в една челюст се носи една седмица минимум 16-18 часа в денонощието, съответно едно СРЕДНО лечение би трябвало да продължи около 18 седмици!
Препоръчително е постоянните зъби на пациента да са израстнали!
При първото посещение на кабинет е необходимо да бъдат снети отпечатъци от зъбите за да съставим анализ и план на лечение (120лв). При второто посещение се провежда обсъждане на плануваното лечение със специалист.
В София можете да се обърнете към специализирания за алайнери кабинет „Usmile” - 0896384077
Виж целия пост
# 28
Здравейте,
Първо трябва да ви изработят плана, после да го одобрите. След това се записва час за поставяне на атачмънти, което си е дълга процедура и тогава вече ги слагате 🙂
Виж целия пост
# 29
Plamena Stoitsova,
Вие бяхте с Денталайн, ако не греша. Как върви Вашето лечение? Върви ли по предваритекния план? На кой пореден номер алайнер сте?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия