Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Кошмари в кухнята - 3 тема

  • 37 619
  • 596
# 585
Това е заради рекламодателите, нали сега намаляха рекламите, та си пазят златните кокошки за след кризата..поне аз така си го обяснявам.
Виж целия пост
# 586
Нищо общо с рекламите....даже сега валят като пролетен дъжд реклами на лекарства  за кашлици и настинки и бързи кредити....99% само това рекламират.
Виж целия пост
# 587
чудя се дали имат общо рекламите, защото на капките снощи определено бяха по-малко, особено в първата част . От какъв зор спряха воните предавания и двете телевизии...
Виж целия пост
# 588
Аз точно с рекламите си го обяснявам, определено са по-кратки рекламите блокове от обичайно.
Виж целия пост
# 589
Ние ги броихме снощи - по 3 реклами на блок+малко автореклама. Това си е направо нищо.
Виж целия пост
# 590
Филмчетата за короната с инструкции и т-н. мисля също се водят реклами, някой плаща за тях.
Виж целия пост
# 591
Едва началото на епизода е, а вече искам да се издрайфам. После как да ходиш в заведения...
Виж целия пост
# 592
Прекаляват със старите епизоди!
На каквото и да е!
Виж целия пост
# 593
Големи мизерници.
Доядоха ми се карантийки, обожавам. Чудно, че нямат уши.
Виж целия пост
# 594
Гледах серията с музиканта и плажното заведение. Типично, какво да кажа! Хората бъркат егоизма за синьо лято с бизнеса. Хем не разбира, хем се държи истерично този! После защо не вървяло - а как ще върви като не знаеш какво правиш! И с тази маса във водата на залез слънце си представям как са му подгизнали краката на Манчева, ама то е ясно, че точно този епизод беше суперрекламен, та си е замълчал.
Виж целия пост
# 595
И аз попаднах на този епизод и направо ми беше прозрачен. И как му идвали музикантите да му правят вечерите, иначе е празно заведението.
Виж целия пост
# 596
Не са само те, колко много хора има, които бъркат любителското ядене с бизнеса. Това, че е седял и пял по сцените и кръчмите не означава, че знае как се прави кръчма. Човекът иска да си седи, да крещи по хората и кръчмата да си върви сама, па да седне, па да хапне, да пийна, за да не му се налага да плаща сметката! Да се чудиш защо има едни хора, които учат как се правят кръчми, че и опит трупат няколко години като чираци по чуждите кръчми, защо си губят времето!
Обаче това с масата във водата беше изключително тъпо. На Манчев краката му на сюнгер са станали сигурно, сюнгер, умрял от студ.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия