# 45
Аз бях на 27 като ги сложих. Свикнах за няколко седмици и след втория месец вече не ги усещах изобщо! В началото ме беше страх да ям по-твърди неща, но след няколко месеца си позволявах всичко, дори и ядки Simple Smile Радвам се, че направих (и правя) това за себе си. Задължително потърсете второ и трето мнение преди да си изберете ОД. Успех, момичета!
Много благодарим! И аз съм твърдо решена и го обмислям внимателно. Надявам се да не ме боли чак толкова по време на лечението, а и да намеря добър ортодонт на разумна цена, защото първия  при който ходих ми каза около 7000 лв. Ако сте случили на ортодонт, споделяйте Simple Smile
7000 e нерелано! И на мен толкова ми казаха в една клиника, много рекламирана, наистина са добри за естетически корекции. Поразпитах и на други места, и сега съм, от една седмица, с брекети за 3600 лв, като са включени и подвижните ретейнери, за горна и долна челюст, за след лечението. За ортодонта, не мога да препоръчам, понеже съм в началото на лечението, но се надявам да си свърши работата.
Виж целия пост