Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

След ортодонтското лечение

  • 3 538
  • 49
# 45
Аз бях на 27 като ги сложих. Свикнах за няколко седмици и след втория месец вече не ги усещах изобщо! В началото ме беше страх да ям по-твърди неща, но след няколко месеца си позволявах всичко, дори и ядки Simple Smile Радвам се, че направих (и правя) това за себе си. Задължително потърсете второ и трето мнение преди да си изберете ОД. Успех, момичета!
Много благодарим! И аз съм твърдо решена и го обмислям внимателно. Надявам се да не ме боли чак толкова по време на лечението, а и да намеря добър ортодонт на разумна цена, защото първия  при който ходих ми каза около 7000 лв. Ако сте случили на ортодонт, споделяйте Simple Smile
7000 e нерелано! И на мен толкова ми казаха в една клиника, много рекламирана, наистина са добри за естетически корекции. Поразпитах и на други места, и сега съм, от една седмица, с брекети за 3600 лв, като са включени и подвижните ретейнери, за горна и долна челюст, за след лечението. За ортодонта, не мога да препоръчам, понеже съм в началото на лечението, но се надявам да си свърши работата.
Виж целия пост
# 46
А колко време след свалянето на брекетите направихте избелване и по кой метод?
Правихте ли други корекции?
-корекция на венеца с лазер?
-изграждане с бондинг?
Виж целия пост
# 47
Здравейте, не съм си махала зъбен камък след свалянето на брекетите, но вече се налага. С постоянни ритейнъри съм, отделно вечер спя със сменяемите.. От 9м всяка вечер съм със сменяемите ритейнъри и си мисля, че от тях ми се възпаляват венците..Има   ли опасност да се разлепят докато ми чистят зъбния камък?
Виж целия пост
# 48
Не, няма
Виж целия пост
# 49
Аз съм с двата вида ритейнери. И да, скоро ми се беше възпалил леко венеца - изчистихме зъбния камък и ползвах вода за уста, препоръчана от зъболекаря.

Имам изграждане с бондинг около два месеца след свалянето на брекетите, тъй като в следствие на кривите зъби и различното износване, бяха с различна форма. С това се постигна и леко избелване.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия