Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Фиброаденом - да се оперираме ли ? 5-та тема

  • 5 688
  • 111
# 105
Микрокалцификатите не е добре, че ги има. Попитай в темата за духовното оцеляване, там ще ти дадат по-адекватен отговор.
Виж целия пост
# 106
Да, знам че не е добре, но вече се видя, че не са опасни. Също така забравих да кажа, че на точно същото място миналата година на мамограмата и видеозона в БГ имах 7 кисти, които ми казаха да си следя. Добре но тази година кисти няма, но пък на същото място са тези калцификати. Не съм сигурна има ли връзка или е просто съвпадение.
Виж целия пост
# 107
Обикновено около кисти (след дрениране на кисти), се забелязват мАкро, не микрокалцификати, но не съм специалист и не знам. Потърси още едно мнение.
Виж целия пост
# 108
Здравейте, момичета,  някоя от вас прилагала ли е  хомеопатично лечение за уплътнения в гърдите и може ли да препоръча добър лекар-хомеопат за София?
Виж целия пост
# 109
Добро утро Simple Smile Какво мислите за това описание и фиброаденома.
Виж целия пост
# 110
С тези размери можеш да го наблюдаваш спокойно и да не бързаш с оперативно лечение.
Подхода при фиброаденомите е проследяване в динамика на определен период от време или оперативно лечение при необходимост.
Поздрави!
Виж целия пост
# 111
Искам да питам някой, който е имал фиброза и се е оперирал ако евентуално има бременост и трябва да се кърми възможно ли е след операцията ? Не веднага а хипотетично с тази гърда дали е възможно? Моята операция беше точно на ореола.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия