Здравейте на всички във форума!
Пише Ви една вече отчаяна майка на студентка 5 курс дентална медицина в МУ София. Ние сме от дълбоката провинция и не можем от нашия край да осигурим деца за зъболечение, които да водим в София, за да може дъщеря ми да си покрие норматива за детска дентална стоматология и да може да си завери семестъра и да бъде допусната до изпити. Каквото зависи от нея в учението го прави, отлична студентка е, но вече се е отчаяла тотално, защото не може да намери нужните пациенти, които задължително са ѝ нужни, за да завърши, иначе така мечтаната от нея професия и за която толкова години се бори.
  Ето за това, за всички желаещи родители на малки деца от 4 до 12 годишна възраст с все още млечни зъбки може да ѝ се обадят и да се разберат срещу отлично заплащане от наша страна за датата и часа на посещението във Факултет по дентална медицина - гр.София,  за който не знае сградата е долепена от лявата страна на ВМА.
     Телефона на дъщеря ми е - 0883 684 850 - Мария, ако не отговаря на обаждането, значи е на упражнение, но със сигурност ще върне на обаждане на всеки, който е звънял.
Предварително Ви благодаря!
Виж целия пост