Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Августовски бебчета 2018 тема 4

  • 11 874
  • 371
# 360
Аз лично от опита с първото дете мога да споделя, че без да е виждала гърне преди това през живота си, се научи буквално за няколко дни (разбира се с много, много инциденти; но само по малка нужда). Затова смятам да си спестя и този път нервите, а малко преди 2 години да оставя на каката да го научи, хаха.
Днес имахме страхотен рожден ден: 1 цяла година щастие!!
Виж целия пост
# 361

elenna, честит празник на патерица BirthdayCakeBalloon аз не я уетих тази година Simple Smile нашият РД е след 2 дни.Виж целия пост
# 362
Около мен има деца, които се приучиха на гърне на около 15 месеца.

Майка им ги слагаше на гърне на всеки 3 часа, много бързо махнаха памперса.

Познавам и такива обаче, които бягат от гърнето сякаш е най-страшното нещо на света.

Според мен колкото по-рано се запознае детето  с гърнето, по-добре.

Щерката преди 2 дни навърши 11 месеца, поставям я редовно вече за голямата работа.
Виж целия пост
# 363
Елена, честита годинка на малкият сладур! Да расте здрав , щастлив и много игрив.

Гърнето ще видим как ще върви. Ако сега не се чувства готова , ще си го спестя , за да не бяга от него после. Децата много се променят между една и две годинки. Имам случай с позната , почти научила детето на гърне, само не може да си казва(защото не говореше особено) и като стана на 2 спря изведнъж да върши каквото и да е било. Ще видим как ще върви при нас и ще се водя по детето.
Виж целия пост
# 364
Честито на малкия-голям бебок на Елена и от мен.

Аз точно това правя в момента пробвам да видя как го приема малката и се водя по нея.

Едва ли някой има предвид да държи насила пищящо, крещящо бебе на гърне.

Моята върши голямата работа по едно и също време всеки ден, та реших да се възползвам от утвърдения й график и я поставям.
Виж целия пост
# 365
Честит Рожден Ден и от мен. Елена още мноооого толко прекрасни години да имате заедно Blush
Моята е на 14.08, в сравнение с брат си, кротко и уравновесено дете, това ми разказва играта. Проходи малко преди 10м, има регламентирани 5 хранения. 3 твърда храна и 2 мляко. И няколко стотин не регламентирани междинни😁 няма 9кг и е 72см. Ама то няма и как да и се лепне нещо, все е в движение. За гърнето, взехме тип столче, ами за това го и ползва. Онзи ден си взех най обикновенно и свърши и двете "неща" в него. РД е в сряда, ще се съберем с родителите само, ще празнуваме и двата (баткото ни е на 11.08) той ще спечели с два РД😏.
Наистина не влизам често тук, във ФБ групата е по бързо ако искаш да питаш нещо спешно, винаги ще се намери кой да се включи на момента.
Виж целия пост
# 366
Купихме гърнето и утре може да пробвам да видя дали изобщо ще седне на него.
Няма да стане нищо отначало, но нека все пак свиква.
Виж целия пост
# 367
А моята понякога си го слага на главата Grinning вместо да сяда на него.
Виж целия пост
# 368
Аз от вчера водя спор с Мм относно РД на малкия. Той много държи да му купим подарък, но няма идея какъв да е. Аз му казах че правя две партита и нон стоп купуваме какво ли не и не виждам много смисъл. Казах му ето купила съм му нова лодка, бански и предлагам септември 7 дена на морето да му е подаръка, но той каза че това било за мое удоволствие 😂
Вие какво ще подарите на мъниците и изобщо ще го правите ли?
Виж целия пост
# 369
Ние ще правим рд и кръщене и от нас ще е празненството подаръка хах ,но сме поръчали на близките много неща който да го зарадват малкия (не че още много разбира).
Виж целия пост
# 370
Пробвах гърнето и се задържа на него точно 2 секунди. 😃
Купих му обувки за прохождане и това ще му е подарака.
Ще правим празненство на заведение и това е големия подарък!😉
Виж целия пост
# 371
Здравейте мамита Simple Smile
Нашият рожден ден мина вече. Моето бебче е от подранилите "августинчета" и на 19.07 навърши 1 г. Вече е 9500 гр и 76 см. Все още си е с 6 зъба, но от няколко дни е много изнервен.
Ходихме преди рождения му ден на море. Всичко беше добре, но точно накрая на почивката ни се разболя. Оказа се, че е хванал вируса с гърлото. Наложи се да пие АБ. От няколко дни започна да има саполи. Моля се да е от зъби. Все още не може да ходи, а за предвижване използва лазенето. От скоро започна да ходи държейки се за мебелите, но още е много далеко от прохождането. Не знам вашите бебчета как ходят, но моето стъпва предимно на пръсти.
Има 4 хранения с твърда храна и 1 млечно хранене.
П.с Ще се включвам когато се сетя, за да не ни забравяте.
Хубава вечер :* :*
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия