Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

112 ОУ или 1 ОУ? Подготвителни групи и първи клас!

  • 306
  • 2
Здравейте , моето дете на есен ще е предучилищна и се чудя между две училища за подготвителни групи -112то Стоян Заимов  или  1во Пенчо Славейков!!! Моля ,който има актуална информация как стоят нещата там и имат преки впечатления да пишат. Интересувам се също така и за записване в първи клас !
Все още не знам дали да оставя детето си да учи и последна година в градината ,в която е или да я запиша в подготвителна група?!
Виж целия пост
# 1
И аз съм на същото положение с моят син. Но не виждам да има обявени подготвителни групи в 1-во.
Ако някой има директни впечатления от подготвителнита групи в 112-то, моля да сподели.
Приемам също препоръки за частна полудневна занималня в района.
Виж целия пост
# 2
Препоръчвам ви да проучите учителите!
Имам много неактуално инфо за първо, така че няма смисъл да го споделям.
Не знам как е в 112-то , но базата на първо, още преди времето на масовите реновации на училища беше много добра! Специални кабинети  за специфични програми.

Лично аз, ако нямам друг начин (виждам, че тук никой не отговаря) бих посещавала с детето известно време градинката при СМГ на кръстовището на Левски и Искър.
Там се събират много родители и деца в тази възраст, а те почти нямат опция за друго у-ще освен 1-во и 112-то. Трябва да има хора с актуални мнения!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия