Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Клуб на самотния родител - да се преброим и опознаем! - Тема 9

  • 12 122
  • 427
# 405
Ротарикс значи, тая с двата приема орално.
Виж целия пост
# 406
Аз съм много доволна от противогрипната. Ваксинирам себе си от много години. Миналата година за пръв път  ваксинирах и детето.
Редактирам, за да добавя за Ротарикс. И аз я слагах на малката като беше бебе и съжалих многократно. Но от противогрипната съм доволна. Обаче ако не я бях пробвала върху себе си, не знам дали щях да се престраша да я сложа на нея.
Виж целия пост
# 407
Аз една година си сложих противогрипна и се разболях пак много тежко и стигнах до пневмония и от тогава се отказах.На детето не съм слагала никога,не бих и сложила,давам витамини само.
Виж целия пост
# 408
Дъщеря ми тази година хвана опашката на грипа в края на март. Детето не сваляше 40 градуса. След първият прием на тамифлу грипа си отиде, живна дребосъка и в следващите дни си стана същото дете. С риск да се разболее пак не бих сложила.
За шест години и половина това ни беше първото, надявам се и последното хващане на грип.
Виж целия пост
# 409
За жалост обаче не винаги си отива така лесно. Точно за този грип от март даваха по ТВ тогава колко много деца лежаха в УНГ отделенията с усложнения от грипа.Нямаха свободни легла, на които да настанят новодошлите.  Ваксината не дава гаранция, че няма да се разболеем, но поне се изкарва по-леко и без усложнения.
Всичко е въпрос на личен избор. Аз спирам по темата до тук, защото не е мястото да се доказваме кой прав, кой крив. Всеки има своята истина и постъпва така както намери за добре. В избора си съм сигурна и информирана, а всички контрааргументи вече съм ги чувала и чела.
Виж целия пост
# 410
На мен също ми искаха данни на бащата хем знаят положението. Него чак го достраша какво подписва, че го чете амнайсет пъти ( щото срича) Joy
Виж целия пост
# 411
Здравейте момичета,
Най накрая намирам време.....вече поприключваме с ремонта и лека по лека нареждаме мебелите по местата.
Малката тази седмица си е с мен вкъщи, че се боря с въшките и гнидите, които отново има, а бях изчистила миналия месец........Confounded уффф голям кошмар и не знам как да я опазя....че е с дълга и якооо гъста коса и 4 дни направо нервите ме хванаха........
Виж целия пост
# 412
Уондър,пръскай я с нещо превантивно.
Виж целия пост
# 413
Sigma ,и моята девойка е много  недоносена ,но противогрипна слагам на сина ми. Не му ли сложа е болен всеки месец ,изпитано е и за съжаление е единственото което помага ,с какви ли не витамини , имуностимуламтин,натурални ,коластри, черни боровинки...... всичко съм пробвала само ваксина го спасява .
Училището да иска ,аз на моя нито телефон знам нито адрес ,клас да им ги изфабрикувам . Всичко стой празно ,пък те да си мрънкат колкото искат .
Виж целия пост
# 414
Но на недоносеното не слагаш, нали.
Виж целия пост
# 415
Именно и аз това се опитах да обясня на персонала - има хора, които не подържат контакт с бащата. Откъде да им вземат данни за контакт? Просто да напиша едно "липсва връзка" и толкова. Може би ако бях по-директна щях да ги отрежа, защото сега ми е притеснено да не им хрумне да го търсят него за нещо, ако не се свържат с мен. Аман от това мое възпитание.
Виж целия пост
# 416
Панди,не би трябвало да му звънят,ако знаят,че не живеете заедно.
При нашите в училището днеска е имало инцидент с едно момиченце от класа тази вечер.Пуснала го госпожата от занималнята до тоалетната,а то се подхлъзнало,паднало и си спукало главичката.Като вземах моя госпожата много беше разстроена и уплашена,но всички деца бяха около нея и я слушаха и обещаваха,че повече няма да бягат.
Виж целия пост
# 417
Но на недоносеното не слагаш, нали.
Не й слагам защото не се налага . Ако боледуваше като брат си и друго не помагаше ,щях да сложа и на нея . За протокола тя е на 12 г. вече
Виж целия пост
# 418
Противогрипната обаче не влияе на респираторните заболявания.В смисъл предпазва само от грип. От бронхити, ангини и пневмонии не пази.
Виж целия пост
# 419
Дани, всичко ми се сви като прочетох за падналото дете. Дано скоро се оправи! Представям си и на госпожата какво й е.
Мен точно ходенето до тоалетна много ме притеснява в първи клас. Щерката е диване и стиска до последно. Сеща се да търчи до тоалетната когато вече не може да стиска и е на ръба от изпускането.  Чудя се дали ще й минава през ума да използва междучасието, за да пишка.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия