Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Бебето ми ака през 2 дни. Моля за съвет

  • 543
  • 2
Здравейте, момичета!
Моля за съвет от вашия опит.
Дъщеря ми е на 2м, на смесено хранене, но от седмица насам кърмата ми почти спря, така че основно е на АМ - Аптамил комфорт. От 2 седмици започна да ака през два дни, т.е. два плътни дни не ака, на третия ака веднъж. Виждам как се мъчи и не знам какво да правя. В деня, в който ака е спокойна, весела, а през другите дни е червена, напъва се, мръщи се и очевидно не може да се изака. Когато се изака е кашесто, не е на топчета, т.е. няма запек. Личната ни съветва да сменим млякото и да й давам комбинирано Фризолак и Фризовом, но ми се струва, че говори наизуст.
Виж целия пост
# 1
Аз давах Аптамил Комфорт.Акаше на 2 дни рядко ,зелено и миризливо.Сега се храним с Фризолак с Фризовом и ака всеки ден по 1-2 пъти кашаво ,жълта горчица и не се мъчи .
Виж целия пост
# 2
На каква температура смесваш млякото? Ние бяхме на кърма + Аптамил АР и се оказа, че трябва да се смесва точно на 50 С, иначе даваш сурово мляко, което като нищо може да предизвика и запек. Но тази важна информация са пропуснали да я отбележат на опаковката, а случайно я разбрах от продавача в магазина, който се занимава с това от години. Иначе най-добрия вариант е да се свържеш веднага с консултант по кърмене и да си възстановиш кърмата; ако нямаш такава възможност - съветвам те за 4-5 дена да зарежеш всякаква домакинска работа и да оставиш бебето постоянно на гърда, за да стимулира лактацията. Не се предавай. Успех.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия