Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Стомашен ботокс

  • 1 171
  • 4
Има ли сред вас направили процедура стомашен ботокс с цел отслабване? В момента тази манипулация има много засилен интерес в турските клиники. Информацията е че не е операция и е доста по-щадяща от стомашните пръстени, балони и т.н. Прави се за половин час с местна упойка. Аз лично видях мъж претърпял стомашен ботокс и свалил над 30 кг за една година. Интересува ме, ако сте правили, каква е реакцията на тялото непосредствено след манипулацията, какви са  последвалите промени като физическа активност, движения, хранене и след това периода на отслабване.
Виж целия пост
# 1
Не съм си правила нищо подобно (свалих над 30 кг за две години САМО с промяна в храненето), но покрай отслабването се начетох/нагледах на какви ли не дивотии.И съм направо изумена на какво могат да се подлагат иначе нормални (уж ) хора, само защото ги мързи да положат мъничко усилие и да променят стереотипа си на живот.
Като извод:ако не си готова за кардинална пренастройка в хранене, движение, начин на живот като цяло, никакви ботокси, балони, пръстени и подобни няма да помогнат.
Виж целия пост
# 2
Аз също се интересувам от повече инфо за стомашни ботокс. Дали няма странични ефекти и дали има бърз и дълготраен ефект.  Родила съм секцио с премахване на матката и 1 г ми е забранено всякакви упражнения. Корема ми е все едно съм в 5 месец. Какво ли не гладуване изкарах, но никакъв ефект. Диети, разделно хранене, кремове, масажи....нищо не помага. Ако имате опит с такъв случай споделете.
Виж целия пост
# 3
Преди два месеца се подложих и няма абсолютно никакъв ефект. Сега си сложих гастрален балон!
Виж целия пост
# 4
Здр.можели да ми кажете къде бе направена процедурата.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия