Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Математически турнири 1-4 клас. Тема №54

  • 58 736
  • 556
# 540
Бихте ли споделили какви купи имате и какъв е сбора ви от точки? /от любопитство../
На мен лично ми хареса купата с планетата, но така о не разбрах за какво се дава и как се избират

Купа за 1-во място - сбор 194.

Втори клас е синът ми, купа за второ място - сбор 191 точки. То какъвто и резултат да имат винаги сме горди с децата си Relaxed
Виж целия пост
# 541
Привет,
исках да питам някой има ли опит с награди от математически състезания, които са оформени като дарения и изискват подписването на договор. Мат. звезди са изпратили такова нещо и вкл. освен наградата за часове обучение и задължение за явяване на следващи състезания. Може и на лични, да не спамим темата.
Виж целия пост
# 542
Математическите читанки с нов тираж


http://www.trud.cc/?cid=9&q=%D1%87%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D0%B0
Виж целия пост
# 543
Здравейте! Някой да има задачите за есенния кръг на МБГ за 2017, 2018 за 2-ри клас? Ще съм благодарна ако ми ги пратите на marinela_karacholeva@abv.bg
Усмихнат ден!
Виж целия пост
# 544
Здравейте.
Правилна ли е информацията, която намирам в интернет, че догодина за прием в МГ ще участва Европейско кенгуру, а Питагор изобщо няма да се провежда?
Кога излизат официалните условия за прием на страницата на МОН?
Виж целия пост
# 545
Всяка гимназия трябва да публикува избраните състезания на страницата си. Между другото срокът за това вече изтече, но само една гимназия е спазила наредбата към момента.
Да, Питагор вече не съществува или поне не е в списъка на националните състезания. Европейско кенгуру беше възможност за балообразуващо състезание и миналата година, това не е нещо ново.
Виж целия пост
# 546
Здравейте, искам да помоля за задачите от МБГ, есен 2018г. за 2 клас, ако някой ги пази още! Благодаря предварително!
Нямам условията на задачите на МБГ, 2018-2019г. Ще Ви бъда благодарна, ако някой ми ги изпрати!
Виж целия пост
# 547
Нова съм в темата, може ли да ми помогнете. Моля ориентирайте ми към задачите за първи клас и кога горе-долу се провеждат състезанията по математика - само кенгуру ли има за първи клас или и други. Миналата година детето /предучилищна/  беше на Малкият принц и на Дружба.
Виж целия пост
# 548
Здравейте! Тук има календар на състезанията 2019-2020 по месеци http://alekdimitrov.com/calendar.asp Simple Smile
за първи клас има доста състезания - математика без граници - 4 кръга, СМТ, Иван Салабашев, Коледно, Великденско и т.н. Ще ги видите по месеци.
Виж целия пост
# 549
Здравейте! Тук има календар на състезанията 2019-2020 по месеци http://alekdimitrov.com/calendar.asp Simple Smile
Благодаря.
А например ето това - Математика без граници - есенно състезание, 7-мо издание - пише че се провежда в училището първите два кръга- тоест трябва да намеря училище в което ще се провежда това състезание - училищата на сайта си ли го обявават или трябва да звъня на директорите подред? Извинете - може въпросите да ви се струват съвсем лаишки, но ми е трудно да се ориентирам
Виж целия пост
# 550
Специално за МБГ - миналата година организатори за София бяха Моливия и https://davincikids.eu/, дъщеря ми се явява в Да Винчи, за явяването в Моливия също имаше много положителни отзиви.
Тази година ще преосмислим състезанията, тъй като ми се струват много Simple Smile
За Иван Салабашев, Коледно, Великденско - инфо излиза тук http://iztok-smb.com/, СМТ - в училище беше при нас. Кенгуру отново в училище.
Виж целия пост
# 551
В регламента за тази година пише, че не се допуска участие на ученици от други училища, но не виждам нищо по въпроса за организиране на МБГ от партньори, като посочените в предходното мнение.
Виж целия пост
# 552
Има ли някой с дете участвало на азиатските състезания TIMO, Big Bay Bei, HKIMO, WIMO, който да даде отзиви, обясни разликата между тях и сподели от къде евентуално могат да се намерят задачи от минали години? От страницата на ДАНИС е видно, че изместват фокуса си към тях. Преди време се рових, но не намерих задачи, а и вече се обърках от многото съкращения, имаше и едно SASMO, пак азиатско.
Виж целия пост
# 553
Здравейте, извинете за въпроса, ако не е подходящ за темата. Моля, ако някой има информация, да сподели, с какъв най - нисък процент от максималния брой точки обикновено приемат за обучение децата в Телерик училищна академия. Не успях да открия инфо в тази насока, включително и за това има ли квоти за момичета и момчета, и съобразява ли се възрастта на кандидата (децата решават в общи теми за групи 4-7 клас и 8-12 клас). Благодаря.
Виж целия пост
# 554
Състезания и олимпиада за държавния план-прием в V клас в СМГ за учебната 2020-2021 година.
4 са балообразуващите състезания:

1.Математическо състезание за ученици от IV клас „Млади таланти“- 6 юни 2020г.
2.Областен кръг на олимпиадата по математика- 1 февруари 2020г.
3.Пролетни математически състезания, за IV клас- 28 март 2020г.
4.Математическо състезание „Европейско кенгуру“- 21 март 2020г.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия