Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

АГ Селена-19

  • 15 523
  • 360
# 330
Д-р Чалова роди преди по-малко от месец. Но така или иначе неин учител е д-р Илия Амалиев, така че пийте от извора. И при сина му д-р Георги Амалиев да отидете, няма да сбъркате. Д-р Минев също бих препоръчала.
Виж целия пост
# 331
Благодаря ти Happy_life миомния възел ми го откри д-р Патишанов и според него можеби ще се наложи операция,но аз все пак исках и второ мнение и се записах в Селена при д-р Светлана Петрова надявам се всичко да е наред,защото искам да забременея,а съм чувала че миомния възел не е препоръчително да го има
Виж целия пост
# 332
Мисля, че от скоро Амалиеви са в Селена, но за всеки случай питайте по тел.на регистратура
Виж целия пост
# 333
Там дават дежурства/видят раждания/оперират, но амбулаторните прегледи са им в кабинета на "Мария Луиза".
Виж целия пост
# 334
Козирогчето е права.  Pepito, не знам каква е ситуацията при теб, но аз на твое място бих търсила и второ, и трето мнение преди операция, по възможност на 3 различни ехографа. При Амалиеви имат много добър 4D, в Селена би трябвало също.
Аз забременях и родих естествено без проблеми с миомен възел, който леко нарасна по време на бременността, така че невинаги е проблем.
Виж целия пост
# 335
Там дават дежурства/видят раждания/оперират, но амбулаторните прегледи са им в кабинета на "Мария Луиза".
Гледам, че и лекции вече водят в училището за родители към Селена (ама аз няма да имам време да хвана тези уроци)....
Виж целия пост
# 336
Кои доктори в Селена са по здравната каса?
Виж целия пост
# 337
Кои доктори в Селена са по здравната каса?
Д-Р Даниел Ставрев и Д-Р Петрова
Виж целия пост
# 338
Здравейте, искам да попитам при раждане секцио, стой ли се след това в реанимация и ако да колко време, кога ти дават бебето? Кога таткото вижда бебето и после кога може да остане тримата за по-дълго?
Виж целия пост
# 339
Аз не съм била в реанимацията,а веднага ме закараха в стаята.Бебето ми го докараха след 3-4 часа.За посещенията на таткото не знам,защото раждах Януари и имаше обявена грипна епидемия,иначе са му го показали за минутка само.
Виж целия пост
# 340
Ако си със спинална упойка, бебето ти го показват веднага, след това започват да го оправят. После го показват на таткото /ще ви кажат къде ще чака той/, след което ако е минало без усложнения, ще те върнат в стаята, ще пуснат таткото и ще ви донесат бебето.
Виж целия пост
# 341
А колко време позволяват таткото да остане?
Виж целия пост
# 342
Моите приятелки със секцио май всички стояха в реанимация за 24ч. и след това им дадоха бебоците (може би са им ги показали само преди това).
На вратата пише свиждания от 16 до 19ч., това предполагам не се отнася за татковците, а за роднините....
Дали ще ни пускат до кафенето в останалото време Blush

А стаята за свиждане като е само една какво се случва, ако две и повече родилки имат посещение по едно и също време...изчакват ли се или.....?!
Виж целия пост
# 343
Аз седях в реанимация около 3 часа след секциото, след това ме преместиха в стаята и докараха бебето за 10тина минути, понеже вече беше време за тоалет и хранене и трябваше да съберат всички бебета, в същото време бяха дошли майка ми, мъжа ми и дъщеря ми и го видяха и те. Единствено тогава им позволиха да влязат при мен и то за бързо (преди това в реанимация влезе мъжа ми за 5 минути) На другия ден сутринта бебо беше при мен и всеки следобед от 16 до 19 ходихме до стаята за свиждане. То реално е нещо като коридор, разделено на две, и се събираха доста хора. (което не е много ок, за една родилка и бебе идваха наведнъж 4-5 човека и едвам се дишаше вътре)
Виж целия пост
# 344
Пускат да ходиш в кафето, аз там си изкарвах свижданията - без бебето естествено. Детето съм го карала два пъти в стаята за свиждания за кратко, тъй като имаше доста хора винаги.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия