Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

пълномощно за Бг ,спешно

  • 516
  • 4
Мами помагайте,моля ви.

Предния месец си ходих до Бг с дъщеричката ми/ на 2 год/ и я оставих за 2м.при свекърва ми да може да поработя и аз. Това беше най-голямата грешка,която съм правила;сега живота ми е спрял сякаш,не ям,не спя,но това е друга тема.
стана така,че се разболя и сега са в болницата с пневмония.Свекърва ми работи и понеже не и оставих пълномощно за гледане/макар,че тя настояваше/,сега не и дават болничен. Не исках да си мисля даже,че може нещо да се случи,нали е само за 2 м.Но ето,че стана.Сега незнам как да оправя тази каша,няма смисъл оттук да правя и пращам,ще отнеме много време.
Имате ли някакви идеи как мога да направя пълномощно или да пратя нещо по факс ли,знам ли. Незнам и закона какъв е в този случай/Ох,дано някой знае нещо,че на всичките тревоги и това като капак.
Благодаря предварително
Виж целия пост
# 1
Българските институции са толкова zадръстени, че Щом са каzали "пълномоЩно", ниЩо друго няма да приzнаят. Единственият легален начин е да го подпълниШ и zавериШ в посолството или консулската служба (което ти е по-блиzо) и да го иzпратиШ на свекърва ти.
Българските власти не приzнават документи, получени по факс, електронна поЩа или други алтернативни методи.
Другият вариант е фалШиво пълномоЩно, но ви трябва много доверен нотариус, който да си "сложи главата в торбата".
А най-лесният вариант е, свекърва ти да си вzеме отпуска, след като не и дават болничен.
Надявам дъЩеря ти бърzо да оzдравее!
Виж целия пост
# 2
Пълномощно единствено чрез посолството...друг начин няма!
 Rolling Eyes

Дано бързо да оздравее детенцето Praynig
Виж целия пост
# 3
А не може ли свекърва ти да си вземе платена или неплатена отпуска? Има право на 20 работни дни платен отпуск и 30 дни неплатен, който и се смята за осигурителен стаж.
Също на първо време може да отиде при личната лекарка и да и даде болничен за нещо друго, докато ти се оправиш с пълномощните.
Виж целия пост
# 4
Благодаря ви момичета.искахме отпуската да я събира като идва насам с детенце,но май няма как вече.Ех,как обърках всичко! Дано малката се оправи бързо,че едвам стоя тук.
Благодаря пак
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия