Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

ЧАГ ИВАН АПОСТОЛОВ

  • 5 360
  • 50
# 45
Честит празник на порасналите ни дечица! Да са здрави, да имат късмет, да намерят верни приятели и вдъхновяващи учители!
Виж целия пост
# 46
Езиков профил: първи и втори чужд език х 6 часа, история
Предприемачески: АЕ и ИТ х 5 часа, икономически дисциплини
Софтуерни науки: ИТ, АЕ и информатика х 5 часа, математика, физика
Природни науки: химия и биология х 6 часа, АЕ 5 часа, физика

В профил Софтуерни науки  математиката и физиката и в профил Природни науки физиката не са ли предвидени като ФУЧ часове, а не като профилиращи предмети?
Виж целия пост
# 47
Не знам всъщност дали са ИУЧ или ФУЧ, но да, предполагам не се водят  профилиращи предмети; тъй като са с доста малък хорариум; физиката е по 1 час и в двата профила, а математиката - 2 часа в профил софтуерни науки. Идеята е да имат хорариум от часове, тъй като много от чуждите университети много държат на физиката, например.
Възможно е да е четвърти профилиращ, но това има значение, защото, ако е така, и решат да избират него като допълнителен ДЗИ, ще се явяват на изученото във втори гимназиален етап, а ако не е, може би ще се явяват на материала от първи гимназиален етап?
Заслужава си да се попита, особено ако държите на физиката. А третата матура никак не е излишна при кандидатстване.
Виж целия пост
# 48
По наредба за профилиращ предмет минималният хорариум е 4 часа на седмица, т.е.  няма как да са профилиращи предмети физика и математика при тази програма.
Виж целия пост
# 49
Честит първи учебен ден на всички! Дано учебната година е изпълнена с положителни емоции и много късмет!
Мина тържественото откриване на учебната година и осмокласниците ни влязоха на изпит по английски за определяне на ниво!
Усещането беше много приятно! Всички се познават, учителите бяха навсякъде между децата и си личеше колко е силна връзката им с учениците. Отвсякъде лъхаше спокойствие и усещане за нещо близко и познато.
Виж целия пост
# 50
Успех на осмокласниците и по-големите ученици! Да са здрави и дано имаме късмет с повече присъствени занятия през учебната година!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия