Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

„Жена“ (Kadın) с Йозге Йозпиринчджи, Джанер Джиндорук и Бенну Йълдъръмлар - ТЕМА №2

  • 7 229
  • 200
# 195
Привет!
Краси, здравей!
За да не остане и твоят пост без никой да вземе отношение ти отговарям - Не не гледах изцяло онлайн серията, а само няколко епизода по телефона. Отлайн гледах "Детето" и смятам, че това беше правилното ми решение. Ще чакам превода защото все още окончателно не съм се отказала от "Жена", но разочарованието ми от последните епизода е много голямо. За мен сценаристите допуснаха грешката да снимат трети сезон. Омръзнаха ми нечовешките зли постъпки на Ширин, повтарящите се сцени със страдащата Бахар, която не проумява съчувствието  към нея на тези, които я обичат и неадекватното й възпитание на децата.
Болната Бахар, влачи пакетите, а порасналата Нисан не се сеща да помогне на майка си:

Невероятното зло Ширин е нарисувала портрет на Ариф. В предишната серия тя каза на себе си, че ще го съсипе, а след това идва ред и на Бахар.

Нещастния Енвер деде за малко да изгори в пожара, както къщата му и всичко в нея. Дарукчо го утешава.

Все още се надявам да има адекватно развитие на създадените ситуации за да има интерес от зрителите. Хубав ден.
Виж целия пост
# 196
Nina, благодаря за споделеното.
Аз нямам търпение да гледам 3 часа на турски.
Надявам се, че накрая ще завърши така, както искаме ние!
Хубав ден! Flowers Four Leaf CloverFlowers TulipFlowers Four Leaf Clover
Виж целия пост
# 197
Привет!
Преди чаках с нетърпение превода на рускините и веднага започвах да гледам, а  сега направих това когато "имам време". Огромният ми интерес към "Жена" секва. Виждам, че и при вас е същото. Почти никой не пише, а сигурно не четете и не гледата. Наистина се случиха доста неща след смърта на Сарп и Хатидже. Изгоря домът на Енвер деде с цялата покъщнина, дрехи, документи и най-важното спомени. Много ми е мъчно за него, особено като го видях облечен с блуза на Бахар и от кръста загърнат с чаршаф. Нещастието затиска всички. Бахар отново навлече зеленото, изтъркано палто. Джейда, милата получи най-неочакваната и страшна новина - Арда не е син на Емре, но не е и нейно дете. Ширин, ах това зло насъска децата срещу Ариф, а тя се мъчи да се докопа до него и да върши гадните си дела. Емре се прегръща с Късмет - дали вече са двойка? Бершан се появи, много замогнала с кола и хвърли въдица на Джейда, че може да я устрои на много платена работа. Каква ще излезе тази работа? Бахар е решила да запише децата в елитното училище за което пари им е оставил Незир.
Бахар и Джейда май отиват на работа:

Бахар гледа след Ариф и Ширин, които отиват заедно на работа в кафенето на Емре.

Чаровния и пораснал Дорукчо:

Нисан, която затръшна вратата пред Ариф. Голямо момиче е вече и би трябвало да разсъждава, а не да се влияе от Ширин.

Вероятно това ще е новия шеф на Бахар:

Всичко добро ви желая.Flowers Four Leaf CloverFlowers RoseFlowers Four Leaf Clover
Виж целия пост
# 198
Нина, благодаря ти, че ни информираш за основното в сериала🤗🌹
Признавам си, аз загубих интерес. Ами то все нещастия и шокове🤕 Омръзва това... И на актьоритие сигурно е омръзнало.
Честно, за мен високият рейтинг на сериала е необясним. Или е мазохизъм😎, или е просто плуване по течението на спомена от първи сезон на един чудесен проект😔
Виж целия пост
# 199
Привет!
Ончее, здравей! Много си права, че и този сезан започна с нещастия и шокове. Аз също се бях почти отказала да гледам, но нещо ме "чоплеше" да изгледам и последния епизод. Изгледах го и не съм разочарована. Има доста неща, които не ми се нравят, но има и зачатък на положително развитие. Има нови персонажи, като Физалет  - Хюмейра, която  заслужава да се гледа - знаменита е.

Ролята й на известна писателка, изоставила писането и живее труден живот на майка грижеща се за син в инвалидна количака и с непредсказуим нрав. Синът й е  голям особняк, но започва да ми харесва. Как ли ще завъртят сценаристите ситуацията около него и какъв още ще ни го представят е въпрос, но май ще се сработят с Джейда. Той не искаше никой чужд човек в дома им, сега сякаш започна да приема Джейда. А тя реши, че също може да му помогне за да не е отшелник в дома си и го заведе в парка, преодолявайки доста перипети.  

Джейда реши да сподели с Ариф, че Арда не е син на Енре, но не е и нейно дете и да търси помощ от сестра му . Джейда се надява Късмет да открие, къде е нейното дете и дали е добре, но никога няма да изостави Арда. Това предстои да видим.
За Ширин отново не ми се пише, защото от това зло няма спасение. Сега се е залепила за Ариф, а той се смята още виновен за катастрофата и за "нейната скръб" и не подозира колко злобна, завистлива, злонамерена твар е тя и колко още злини е замислила.

Кога най-после тези СЦ ще покажат възмездие и тя ще получи заслуженото си. Май цял сезон още ще чакаме.
Бахар, много се ядосвам, че пак и надянаха  това ужасно ,трагично изтъркано палто.

Пак е в състояние на нищета. Нисан е настроена срещу Ариф и непрекъснато хленчи, че не е доволна и от децата в елитното училище и иска да притежава  като тях маркови пособия. Интересна е сцената в която ядосана  на Дорукчо, че той смята да подари рисунката си на Ариф аби, затръшва вратата пред него и разбива носа му. Това е повратна сцена в която тя разбира, че човек без да иска да нанесе удар на близък чавек се случва най-лошото и много тъгува. Нисан разбира, че така се е получило и с катастрофата, причинена от Ариф и плачейки му се извинява. Разбира, че това което и е внушено от Ширин не е правилно. Тя казва на Ариф, че също много го обича.
Ариф и Дорукчо с разбити носове:

Бахар започва странна работа, препоръчана от Бейшан на Джейда, да приготвя храна  на  един по всичко личи, че е мафиот - наркопласьор, който иска да използва двете за пренасяне на наркотици в специални тенджари вероятно с двойни дъна. Интересен мъж е и плаща много добре, но Бахар е много озадачена и притеснена и иска да се откаже.

Полицията, обаче вече е по следите им.    Как ще продължи сагата ще видим в следващия епизод.
 Всичко добро ви желая.
Виж целия пост
# 200
Nina NN,.....Толкова хубаво разказа целия епизод,допълнен с фотоси...
В никакъв случай да не се откажеш... Страхотна си.... Flowers Maple LeafFlowers HerbFlowers Maple Leaf
Добре, че те има!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия