Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Температура 40 градуса, лечението не помага

  • 596
  • 11
От 1 .04.2019 детето ми им 40 градуса, смених 4 доктора и 4 антибиотика.Нищо не помага.Всичко започна с оплакване от дясната страна на шията под ухото.Гърлото беше чисто.3 дни по късно дясната сливица беше обвота с бял полеп.Следваха антибиотици които не действаха,прехвърли се на лявата сливица....и всичко продължава без спир.В момента сливиците са с полепи като карфиол, виждам зад мъжеца полепи. ПОМОГНЕТЕ.....всеки ден е с 40 градуса единственият медикамент против температура който действа е хексалгин.Какво и е, какво да изследвам ,какво да правя?
Виж целия пост
# 1
18 дни с толкова висока температура и още не сте пуснали никакви изследвания? Сменили сте 4 антибиотика и чакате да ви кажем във форума какво да правите? Ами грабвайте детето и в спешното, да ви изпратят в детско отделение! Недупостимо е да държите детето толкова дни с такава температура вкъщи!
Виж целия пост
# 2
Детето е за болница и там пълни изследвания.
Виж целия пост
# 3
Не искам да вярвам, че темата е сериозна... ooooh!
Дори и 1 ден с 40 градуса температура би ме изстрелял до болницата...не чакайте, побързайте!
Предполагам, че сте ходили на лекар, но все пак е несериозно да питате тук, при все, че това продължава 18 дни...няма как ние да кажем какво му е на детенцето, по всяка вероятност е някаква инфекция, но трябва да посетите УНГ специалист, най-малкото, който ще ви насочи към конкретни изследвания и прочие..
Виж целия пост
# 4
Веднага отивайте в инфекциозна болница. С температура децата ги приемат там. Да приемат детето, да му направят пълни изследвания, да открият какво му е и веднага да се започне лечение. Чакали сте прекалено дълго. Максимума е до 3 дни. Ако е било нещо леко на третия ден температурата е трябвало да изчезне или да е най-много 37, 5.
Виж целия пост
# 5
За прием в болница сте!
Виж целия пост
# 6
За прием в болница сте!
Подкрепям, веднага отивайте в болница! Милото дете, измъчило се е - за да не стане нещо страшно, просто го взимайте и в спешното!
Виж целия пост
# 7
От 1.04 детето е с 40 градуса и Вие след 18 дни искате мнение във форум?Това е страшно безотговорно.Имате ли си на идея какви последствия може да има?До сега трябваше да сте в болница и да го лекуват.Горкото дете.
Виж целия пост
# 8
Това е някакъв ужасен бъзик!
Това дете как е живо въобще?
Виж целия пост
# 9
Може и да не е бъзик. Преди години сестрата на мъжа ми като беше дете също толкова време беше с 40 градуса. А не е като да не я водеха по лекари, включително я приеха в инфекциозното още на 7-мия ден. Не можеха да поставят диагноза, само я тъпчеха с АБ и вдигаха рамене.
Точно във форума лекар постави диагнозата от раз като написах симптомите,  после само я потвърдиха с изследвания в болницата. Лошото беше, че дълго време след това лекуваше черен дроб заради увреждания от липсата на лечение, а то е... витамини. За инфекциозна мононуклеоза става дума. Уточнявам, че нямам предвид, че тук става дума за това заболяване, просто споделям неволи с лекари.

Съветът ми към авторката е като всички дотук - отива в болница и настоява за всички възможни изследвания, свързани със симптомите. Ако до 24 няма диагноза и лечение с подобрение си хваща детето и отива в друга болница. Прекалено много време е минало, за да може да си позволи да чака размотаване.
Дано скоро откриете причината!

Виж целия пост
# 10
И аз не мога да повярвам, че темата е сериозна. Кои са тези доктори, които оставят дете с 40 градуса Т вкъщи толкова време? Отивате при поредния доктор и той не ви праща в болница?
Не може да бъде! Да няма грешка в датата?
Виж целия пост
# 11
Калина, на мен направо ми се иска да не е, ама..

Важното е детето да се оправи. Ще помоля авторката, ако темата й е реална, в някакъв момент когато има време да драсне какво става. Не може просто да се пуска такава тема и да се изчезва.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия