Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Протестите срещу проект на Стратегия за детето /2019-2030 г./

  • 127 324
  • 6 862
# 6 285
Ето ги лицата зад П.У.Л.С.
Събрали се организациите, събрали се родителите, събрали се всички и написали писмо...

https://www.dnevnik.bg/detski_dnevnik/2020/02/14/4029797_kak_nov … jena_kaza_oburka/
Виж целия пост
# 6 286
Чудесна статия. Разби на пух и прах фалшивите новини тип една руса жена каза. Забавно как Ненчева уж говори от името на други майки, пък се оказа, че е само тя, а детето й дори не е посетило тези часове. Оказа се, че толкова народ се ядоса за нещо, което дори не съществува. И така до следващата фалшива новина.
Виж целия пост
# 6 287
Само не разбрах що министърът наказа тази от РУО, пък сега му дойде друг акъл.
Виж целия пост
# 6 288
Мисля, че е време да се подвеждат под отговорност тези, които разпространяват фалшиви новини. Това излиза извън границите на нормалното.
Виж целия пост
# 6 289
Не става ясно какво точно е говорено в класа. Липсва конкретика. Отново. Само бла бла общи приказки.
А писма в подкрепа знаем как се пишат...😉
Виж целия пост
# 6 290
Мисля, че е време да се подвеждат под отговорност тези, които разпространяват фалшиви новини. Това излиза извън границите на нормалното.
а като ни лъжат on live fucking tv трябва ли да ги подвеждаме под отговорност власт имащите.

фалшиви новини. какво приятно изречение.

за чернобил ко се казваше по тв-тата?
Виж целия пост
# 6 291
Iris04, официалната причина за наказанието беше, че е поела сама инициатива по тази ''чувствителна тема''. Разбира се, че е прибързана реакция от негова страна. Целта е чист ПиАр, защото си е помислил, че скандалът ще се разрасне. Пък се оказа, че скандал няма.

Тета75, конкретиката я знаят родителите, децата и класния ръководител. Показаха се в репортажа част от въпросите и една книжка. Ако критиката беше дошла от майка с дете, което е било там, с доказателства, щеше да е съвсем друго. Ама така стана точно фалшива новина с цел безплатна реклама на проекта на госпожата от националния ефир.
Виж целия пост
# 6 292
Тя дори услуга им направи тази активистка, защото за тази фондация се чу по медиите и сега ще им се разрасне дейността.
Виж целия пост
# 6 293
Глухарче, съгласна съм, че такива лица трябва да се подвеждат под съдебна отговорност за разпространяване на лъжа в ефир. Това не е поднасяне на невярна информация по невнимание или от незнание, а планирано и целенасочено, ясно осъзнато деяние. От калибъра на слуха за влаковете с цигански деца за Норвегия.
Виж целия пост
# 6 294
Тя дори услуга им направи тази активистка, защото за тази фондация се чу по медиите и сега ще им се разрасне дейността.

Вярно Simple Smile Но това е местна фондация, а Перник не е голям град, те вече сигурно ги познават.

Министърът просто трябваше да каже, назначена е проверка, и после да изнесат резултатите от проверката., Което прави сега. Иди ми,  доди ми.

Ошашавиха народа.
Виж целия пост
# 6 295
https://www.marginalia.bg/novini/zam-kmetat-na-obshtina-pernika- … krepa-za-p-u-l-s/

още един велик българин!
Виж целия пост
# 6 296
Да, проверка щеше да е естествената реакция, но много по-ефектно е директно да се накаже ''виновника'', докато се проверява има ли причина за наказание.
Андариел, наистина се оказа и реклама за П.У.Л.С., но от положителните. Не бях чула за тази организация, но сега се разтърсих и излязоха много интересни неща. Открили са детски център в София за деца, жертва на трафик. Най-интересното е, че ''Таралежи'' не е нова програма, но на някой сега му е хрумнало да създава конфликт покрай нея. И отвореното писмо на училището до медиите също извади наяве някои от лъжите, които се тиражират. Хубаво е, че програмата ще продължи за родителите и децата, които искат.
Виж целия пост
# 6 297
супер. и аз много се радвам. жалко че фейк нюз ме позаблудиха. успех на п.у.л.с. - страхотни хора.
Виж целия пост
# 6 298
Тези, първосигнално радващите се, не бързайте. Хубаво е, че стана ясно колко дълго и добре са се окопали П.У.Л.С в Перник. Така, че е нормално да успеят да си организират подкрепа на местно ниво, в Перник. Само, че тепърва ще почват да се поставят интересните въпроси на които някой ще трябва да отговаря: на какво основание някакво си НПО ще е водещо в мултидисциплинарни екипи за пострадали от насилие, на какво основание им е подписвано безсрочно споразумение, колко общински пари са харчени по проекти на П.У.Л.С., как са избирани те и правени ли са конкурси и т.н...
Виж целия пост
# 6 299
Да, одити са задължителни, надявам се да са и периодични, както и след изпълнението на всеки проект. Сигурно резултатите са публични,  на общината със сигурност, трябва да са на нейния сайт, или на сайта на АДФИ.

Интересно ми стана, че в статията  се споменава като основа на обучението "Това си е моето тяло", която е много стара книжка,  мисля, че и аз я имам,  когато детето ми беше малко май други нямаше.

http://online.fliphtml5.com/tmiwv/puoh/#p=1
Може да се прелисти цялата.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия