Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Клиники в Истанбул - тема 8

  • 21 295
  • 269

Анкета

Желаете ли темата да се промени от "Клиники в Истанбул" на "Пациентки на клиника Мемориал в Истанбул"?

Опции:

# 255
Аз също съм била пациент и в Мемориал и Бахчеджи. Доволна съм и от двете клиники, не съм се чувствала претупана. Стигнах до бременност в Бахчеджи при д- р Карликая и живот и здраве скоро трябва да родя.
Виж целия пост
# 256
Аз бях пациент и на Мемориал и на Бахчеджи.В Мемориал допуснаха много пропуски в нашия случай.От Бахчеджи съм много по-доволна.
Изразявам същото мнение
Виж целия пост
# 257
2015 г. в Бахчечи нямаше дори координатор с български. Тогава една сестра там, българка, превеждаше при нужда. Координатор назначиха втората половина на 2016, а сега са вече двама. Как мислите се постига това? Пациенти /клиенти/ се привличат само по един начин - с много положителни отзиви (положителни тестове) и много сбъднати мечти. Това не е от реклама... Не и от агенции. Ние сами си организирахме всичко. Просто там могат... могат да правят щастливи семействата.
Винаги ще бъдем благодарни на д-р Карлъкая и Бахчечи.
Виж целия пост
# 258
Ако клиники като Мемориал и Бахчеджи някои наричат “ конвейър”, не знам какво тогава трябва да се говори за Инвитро клиниките в България. Има хора успели навсякъде, въпрос на усещане, въпрос на лични предпочитания, на отзиви от близки хора, на предишен опит и т.н, е изборът на болница. Разказвала съм, ние отидохме на първичен само в Мемориал по препоръки от приятели вече минали през там, останахме доволни, доверихме им се и успяхме от първи път там. Сега съм в 9ти месец и живот и здраве очакваме скоро нашето бебе. Желая на всички, които сега тръгват към Турция или вече минават по пътя на инвитро,  този път да е по-лек и успешен.
Виж целия пост
# 259
Различното мнение не е плюене или убеждаване на другите  дали нещо е добро или лошо. Като концепцията на хотел например, за един е задоволителна, за друг - не и т. н.
Всеки разбира по своему.
Може би и при мен щяха да успеят, защото се постигаше бременност,  и това успокоение доведе след  два трансфера, да е както дойде, защото си имат достатъчно клиенти вече  през 2019г


Виж целия пост
# 260
И ние отидохме на първичен преглед в Мемориал с нагласата, че е по-различно от тук. Ами не знам, аз лично не усетих разликата. Да, там ни обърнаха малко повече внимание, но излезе спермограмата на мъжа ми, много зле, казаха За ин витро сте, кога искате да го направите? Обясняваме, че не можем от днес за утре, не сме планирали все още, работим и двамата и отидохме просто за мнение. Прибрахме се в България, не помня колко пъти писах на координаторката да ни прати спермограмата, да ще я пратя, и пак въпрос Кога искате да направите процедурата? Е, резултати от спермограма така и не видяхме. В България пиша имейл да ми пратят резултатите по Еконт (ако клиниката има такава политика) след 2 дни са при мен.
Та и там не е всичко перфектно. И определено усетих същото като тук, че всичко е просто бизнес.
Виж целия пост
# 261
Аз не съм от успелите в "Бахчеджи", но съм от доволните! Hug
А това, че някой, който не е успял, е доволен, е показател,
че клиниката, лекарите и персоналът са на ниво!
Не отидох в Турция, за да успея, а за да опитам,
бях наясно какви са ми шансовете, на други места дори ми отказаха,
само д-р Карликая се съгласи да поеме случая ми.
Той беше много търпелив, изключително всеотдаен и съпричастен!
Положи много усилия, за да ми помогне, за дългия период ( 2017-2019 г.)
веднъж не го видях отегчен или намръщен, винаги ме окуражаваше и беше позитивно настроен,
въпреки безнадеждното ми положение не се отказа от случая ми!
Аз го оценявам и винаги ще му бъда признателна, както и на всички координаторки,
които съм имала до този момент, на целия персонал и на клиниката! Heartpulse
Никога не съм се чувствала на конвейер, напротив!
Винаги ми е отделяно достатъчно внимание, била съм обгрижвана от всички!
Никъде не съм се чувствала толкова спокойна и обгрижвана,
никой не е бил толкова съпричастен към случая ми, никъде не са ме подкрепяли по този начин!
Моята мечта беше да опитам поне веднъж с моя яйцеклетка,
за да продължа удовлетворена с ДЯ, така че аз я сбъднах!
На всеки опитът е различен, както и мирогледът, затова и аз бих посъветвала момичетата,
които тепърва отиват, сами да усетят къде е тяхното място, а не да се водят от чуждо мнение.
Много късмет желая на всички! Flowers Four Leaf Clover Heart
Виж целия пост
# 262
В България минах през доста клиники: Малинов, Репробиомед, Адела и накрая Надежда. За мое нещастие имам база за сравнение и смятам, че мнението ми е обективно. Ходих на прегледи и в Мемориал и в Бахчеджи (може би е редно да уточня, че в Бахчеджи ме преглежда др. Джем Челик, така и не се запознах с др. Карлъкая) и двете места ме впечатлиха с по нещо, но Мемориал ми взе акъла точно с отношението си към пациента и усещането, че тук обърнаха внимание на всеки детайл. Първичния ни преглед трая сигурно 2 часа. Проф. Семра дойде и точно и ясно ни обясни какво ще правим, в каква поредност. Изслуша ме търпеливо, а повярвайте ми аз съм ад за докторите, те не ме харесват, защото от 100 км се усеща, че им нямам доверие. Задавам милиони въпроси и винаги подлагам на съмнение предлаганите терапи. На края дори търпеливия др. Калчев едва ме изтрайваше, а др. Стаменов директно каза, че не е сигурен дали иска да се занимава с мен, защото бил сигурен, че аз не искам да се занимавам с него Satisfied Факт е, че успяхме в Мемориал. Най-вероятно и в Бахчеджи щяха да се справят с нас, но …. има един фактор, който според мен е най-най-най-важният за успех и това е доверието към доктора и клиниката, която се е заела със вашият случай. Вярвам, че това е причината за 5 неуспешни трансфера в България и един единствен успешен в Мемориал. Аз им се доверих, а те направиха това, което очаквах от тях. Така, че въпросът не е, коя клиника е по-добра -  и двете са добри, а коя е ВАШАТА клиника.
Виж целия пост
# 263
Аз искрено вярвам че след толкова обиколки който всичко правим първо се научаваме на търпение и смиреност. Все пак си на лекар не на сладкарница... да си поръчаш и да изискваш, щеше да е хубаво да е по поръчка но уви. И в дете клиники Мемориал и Бахчечи ме вчеветли че ме питаха какви лекарства са ми давали при предни процедури и каква е била реакцията на организма... аз бях шокирана ? В България седмица по рано ми метнаха папката с документите настрани и ми казаха " Това са стари неща, нямат значение" за мен има разлика. В мемориал имаха апаратура която показваше размерът на фуликълите 3измерно в реално време за да се вземе точния им размер... няма база за сравнение, както се казва поне аз останах с впечатление че "играят за победа" не за бройка и не за пари. Доста приятно чуство и наистина те кара да се довериш. Ако трябва да споделим и негативното мога да кажа само едно - мъжът ми трябваше да даде материал за спермограма в мемориал  и каза че е малко военно положение което за по притеснителните може да е проблем.
Виж целия пост
# 264
Здравейте момичета. Дежурните аптеки в неделя, 08.09.2019, в Шишли, са изброени по-долу. Пишете ни ако Ви се налага да намерите аптека в друг квартал или извън работно време през седмицата и с удоволствие ще Ви насочим. Уголемена карта в Гугъл Мапс с разположението на аптеките можете да видите тук:
https://drive.google.com/open?id=16cPetPIwe3lpkAOSyZMRbsi1K7s&usp=sharing

Şifa Eczanesi
Address: Okmeydanı Mahmut Şevket Paşa Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi 13/b Okmeydanı
Telefon: 02122978531

Kuştepe Eczanesi
Address: Mecidiyeköy Kuştepe Mahallesi Mesut Cemil Sokak 15a Mecidiyeköy
Telefon : 02122121640

Rumeli 70 Eczanesi
Address: Meşrutiyet Meşrutiyet Mahallesi Rumeli Caddesi 68-70b Meşrutiyet
Telefon: 02122317070

Виж целия пост
# 265
Някой да е пътувал вчера от Истанбул до Бг с кола? Какво е положението на границата?
Виж целия пост
# 266
Здравейте, нуждая се от пролутекс 25мг,ако на някоя от вас и е останал,моля да ми пише.
Виж целия пост
# 267
Здравейте, знаете ли дали Шефкие днес е на работа. Вчера знам че я нямаше, но за днес не ми каза а Нериман каза да си чакам Шефкие да ми пише, но ако я няма и днес значи чак в понеделник евентуално ще ми пише..
Виж целия пост
# 268
Здравей те момичета,трябват ми инжекции Progestan 50,ако на няки му се намират в повече да ми услужи.
Успех на всички в борбата.
Виж целия пост
# 269
Здравейте момичета. Дежурните аптеки в неделя, 15.09.2019, в Шишли, са изброени по-долу. Пишете ни ако Ви се налага да намерите аптека в друг квартал или извън работно време през седмицата и с удоволствие ще Ви насочим. Уголемена карта в Гугъл Мапс с разположението на аптеките можете да видите тук:
https://drive.google.com/open?id=16cPetPIwe3lpkAOSyZMRbsi1K7s&usp=sharing

EMİNELLER ECZANESİ
Address: Esentepe Mah. Büyükdere Cad. 181 Özdilek Park AVM Dk:103 Şişli, İstanbul
Telefon: 02122841091

ŞİŞLİ SIHHAT ECZANESİ
Address: Merkez Mah. Abidei Hürriyet Cad. Tayyareci Mehmet Ali Bey Sok. 6/E Şişli, İstanbul
Telefon:  02122402262

TOPAĞACI ÜLKÜ ECZANESİ
Address:Teşvikiye Mah. Nişantaşı Ihlamur Yolu Sok. 32/B Şişli, İstanbul
Telefon: 02122472001

LİMON ECZANESİ
Address:Eskişehir Mah. Kurtuluş Cad. 147/A Şişli, İstanbul
Telefon: 02123433499
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия