Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Йога за бременни

  • 1 565
  • 2
Изключително талантливата певица, артист, майка и дългогодишен йога инструктор Светла Иванова създаде за вас, бъдещи майки, поредицата „Йога за бременни“.
Светла Иванова практикува йога от 25 години. Записва първия си диск с йога за бъдещи майки когато е в осмия месец от втората си бременност. Тя е завършила първия в България специализиран курс за преподаватели по време на бременността.
Това, скъпи бременни, е вашата възможност да поддържате добрия мускулен тонус, здрави сухожилия и кости през всички 9 месеца.

Пълна релаксация. Част 1
Пълна релаксация. Част 2


Виж целия пост
# 1


Йога нидра е метод за пълна релаксация. Своеобразен завършек и препоръчителен елемент от йога практиките с бременни, този тип релаксация изгражда духовна връзка между майката и бебето и зарежда бременната жена с прилив на сила и енергия. Тази релаксация е кръстена "Радост", защото докато я слушате, ще усетите радост и любов и ще предизвикате положителни мисли и картини в съзнанието си.

Гледайте видеото ТУК
Виж целия пост
# 2


Продължение на упражненията за пълна релаксация по време на бременност, с които ще се почувствате спокойни и в харрмония със себе си и със своето неродено бебе.

Гледайте видеото ТУК
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия