Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Онлайн зоомагазини- поръчка на храна за домашни любимци

  • 581
  • 18
# 15
Най-често ползвам "Стефанов", имат солидни отстъпки и много любезен персонал. Случва се да се бавят нещата, но са били коректни. От Petmall също имам една поръчка и също са коректни.
Виж целия пост
# 16
Забравих да напиша- макар и малко бавно, и Zooplus пристигна. Всичко е точно.
Виж целия пост
# 17
Аз съм поръчвала от Зооплюс транспортни клетки.

Първата - голям размер. Оказа се оказа дефектна. Описах и снимах за какво става дума, изпратиха нова. Имаха проблем да си я вземат обратно дефектната и казаха да я задържим. С малко усилие оправихме проблемът и сега я ползвам за благотворителност - пращам я за транспорт на хора, които помагат на бездомни животни. След това ми я връщат. Дезинфекцирам я и чака в готовност за следващата нужда.

Втората транспортна клетка която поръчах е  различен модел и марка. Доволна съм от доставка и продукт.

И при двете клетки забелязвам не малка парична разлика със същите при д-р Стефанов...
Например, сега гледам на-малкия размер, марка и модел като втората която поръчахме, в Зооплюс е 109,90 , при Стфанов 149,95...

За храна - лично аз, държа да се уверя,че чувалчето е добре вакумирано, затова ходя на място,а не го взимам онлайн. 
Иначе от онлайн вариантите също бих препоръчала Зооплюс. Доста по-изгодни цени имат, въпреки че асортимента им не е еднакъв за всички държави  в които търгуват, но високия клас храни ги предлагат.
 В Петмол доста са надули цените, сходно със Стефанов.

Виж целия пост
# 18
Досега съм поръчвала от два сайта - Зооплюс и Fressnapf. От първия купих няколко пробни продукта, а във втория се намират вече не чак толкова лесно достъпните Orijen и Acana. Имам регистрация в Амазон и мисля да пробвам някой път да поръчам котешка храна. Гледам, че имат доста голям избор от марки и вкусове.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия