Каква е връзката между това да стартирате собствен бизнес и вкусната, прясно изпечена храна

  • 17 668
  • 822
# 660
Точен момент е трудно да знаем кога точно е,но определено трябва опит и контакти.
Виж целия пост
# 661
Собствен бизнес се стартира с голяма вяра и желание за успех. Точен момент едва ли има във вижданията на предприемачите, защото винаги има риск, пък било то и минимален. Относно опита трябва да има база на която да се стъпи, но да не забравяме, че всеки ден научаваме нещо ново и трупаме опит.
Виж целия пост
# 662
Поставяш си точна и ясна цел,осъзнато предвиждаш рисковите,изготвяш си бизнес план и "скачаш"!
Виж целия пост
# 663
Собствен бизнес се започва при първа открила се възможност. Опит ще се натрупа в процеса на работа.
Виж целия пост
# 664
Собствен бизнес се прави при желание , опит и отдаденост.Да не подценяваме и средствата и най вече идеята какъв да бъде.Много са факторите за развитието му.
Виж целия пост
# 665
форнети с шипков мармалад
Виж целия пост
# 666
Според мен зависи от спецификата на дейността, която ще развиваш. За една дейност се изисква опит, за друга - знания и умения.
Виж целия пост
# 667
Бих се радвала ако има пълнозърнести форнети и такива с ядки.
Виж целия пост
# 668
Асортиментът Ви е достатъчно богат на вкусове. И все пак - форнети с крем тирамису.
Виж целия пост
# 669
Бих опитала с удоволствие форнети с крем брюле.
Виж целия пост
# 670
За да си успешен в бизнеса трябва преди това да имаш опит. Това е според мен.
Виж целия пост
# 671
Точният момент за собствен бизнес е когато имаш ясна цел и стратегия и упоритостта да ги отстояваш.
Виж целия пост
# 672
Точният момент е "съвкупност от различни фактори"-финансова наличност,идеи за реализация на плановете,подходящо  място за офис/обект.
Виж целия пост
# 673
Форнети с локум ми звучи прекрасно.
Виж целия пост
# 674
С ванилов крем ми звучи чудесно, мисля, че би се получило добре.. Blush
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия