Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Любители на кучета - 93

  • 16 724
  • 745
# 675
Дух, смей се, то това ни остава. Цяла нощ съм прала оповръщани постелки. Вечерта седя гладна, да видим днес дали ще замезва на разходка или ще вечеря като хората Joy

Къде се губи Швепса? След баклавата ни вопъл, ни стон! Искам снимки, моля!
Виж целия пост
# 676
Аз се смях на това, че Бека едно гадже не може да изплаши. Прозвуча ми много...красиво, бащинско и в същото време с чувство за хумор Simple Smile)) мило ми стана.
Виж целия пост
# 677
Татко в нас реве, но... и аз му се смея! Бека се гуши в гаджето, че даже и разходка намазва, пък баща ѝ да си търси Московска стражевария за пазител Joy
Виж целия пост
# 678
Положението е - кална му майка. От неделя до сега две бани изяде.

Виж целия пост
# 679
Разбирам ви! И Бека за две седмици три пъти беше окъпана. Точно преди изложбата не трябваше да я къпя, а тя се прибра като буца кал. Два часа я търках в банята. Лесно им е на гладкокосместите Hug
Виж целия пост
# 680
Аз още не мога да си отговоря на един въпрос - при положение, че кокерите са ловна порода, и то за водоплаващи птици, защо, да го Ева, съхнат толкова потресаващо бавно?! 10 мин. в банята с цялото нашампунисване и плакнене, а после 40 мин. не мога да го изсуша, при все, че ползвам сешоар и го приклещвам на 0,5м./1,8 м. площ  - т.е  няма къде да ми избяга толкова.
Виж целия пост
# 681
Питаш ли ни нас, с хъсоците или изобщо куче със средна двойна козина (косъм и подкосъм)? Simple Smile 2 часа мокря и сапунисвам, поне 2 часа сушим с машина след обилно изтръскване от тяхна страна.
Много се смях с опиканото гадже и с непазенето на Бека Simple Smile
Мисля, че си знаете, ама да кажа - много харесвам кучовците от темата Simple Smile И новите попълнения на Сиви също ги харесвам, дано намерят дом бързичко.
Виж целия пост
# 682
Една нахална Барби от мен Hug
Виж целия пост
# 683
Какви сешоари, какво нещо? Хващаш го Швепса за двете ушенца и на простора.
Виж целия пост
# 684
Joy Да му се не види! Знаех си, че имало и по-лесен начин Joy
Виж целия пост
# 685
ахахаха хич да не чувам за оплакване от къпане!
Купя един час, суша 3 часа и след 10 минути се е овъргаляла в прахоляка и е положила морен задник в двора...
Ама е толкова щастлива да търчи с другарките, че как да я затворя у дома, за да я държа чиста Grinning
Виж целия пост
# 686
Срам-несрам, ще ви питам Flushed Какво е подкосъм. Flushed Пинчерите имат ли? Flushed
Виж целия пост
# 687
Двойната козина - мъхестата мекичка част от козината под другата, която е видимата козина от твърд косъм. Не, пинчерите нямат.
Виж целия пост
# 688
Срам-несрам, ще ви питам Flushed Какво е подкосъм. Flushed Пинчерите имат ли? Flushed

Ох, да има как да надникнеш вкъщи, саЛ подкосъм Фърчи навсякъде! За главата съм се хванала, тамън обера и гледам - пак има, нЕма отърване, добре че не е постоянно. А колко нещо изресвам......И пинчерите би трябвало да имат, може би не всичките видове.
Виж целия пост
# 689
Labrex не си сама, сестро!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия