Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Делимано Еър Фрайър

  • 14 481
  • 7
Здравейте!Понеже не намерих тема,създадох нова.
Вчера си закупих делимано еър фрайър.
Днес се опитах да правя тиквички обаче прегоряха,разбърках ги и отново същото.Гледам че другите притежатели на еър фрайър,само че на други марки успяват да получат желания резултат.А именно пържени тиквички.
Ще се радвам да споделяте рецепти и мнения за вашия уред тук.
Виж целия пост
# 1
Почти лично впечатление, защото майка ми взе такова разочарование, но трябваше аз да го тествам. За мен е пълна минавка - малък обем, необходимост от често разбъркване (най-много през 5 минути) иначе горните парчета прегарят, страничните почти а вътрешните остават сурови. Освен това с триста зора събира 850 грама сурови картофи. Ако сложиш повече, чекмеджето не се затваря. Този уред е идеален за сам човек с много свободно време за готвене. Е, ще нахрани и двама, но само ако пазят диета:smile:Simple SmileSimple Smile

    П.П. Силно препоръчително е ползването на леко надупчено парче хартия за печене. Всичко месно залепва за решетката и изобщо не се отмива с поглед, както показва рекламата.
    П.П.П. Това, което лично аз отчитам като плюс е оттичането на мазнината от месните продукти в долния съд, докато при актифраера на Тефал, по някое време започва пържене като във фритюрник, когато месото е по-тлъсто.
Виж целия пост
# 2
Здравейте. Искам и аз да си купя Делимано Еърфрайер. Има ли и други доволни. Смятам, че обема му ме удовлетворява, но има ли други проблеми. Чух за миризма на пластмаса, бели ли му се бързо незалепващото покритие? Чух и за други марки, че кошничките им не били добре, че много залепвало и не можело да се мие, задържала се някъде из тях мазнина и пушели. За Делимано уж били по - добре... ? Похвалиха тук и Силверкрест от ЛИДЛ. Но кога ще има пак в магазините. Сега няма налични, май ги излагат само промоционални.
Виж целия пост
# 3
И аз съм почти решила да го купя, дано върши работа.
Виж целия пост
# 4
И аз съм почти решила да го купя, дано върши работа.
Според мен вършат хубава работа като цяло тези уреди. Въобще, всеки уред според мен който се използва за специализирана цел (с малка конкретна форма) върши работа. Една фурна на ел. печка (над 2000 W) докато загрее, влезе в режим, губи страшно много време и енергия отколкото примерно мултикукър, хлебопекарна или този фрайер (средно около 1000 - 1300 W). Освен това има по - малко миризми и по-лесно почистване (надявам се, т.к. основно затова ще го закупя). Въпроса е да се избере нещо качествено, че толкова изчетох за тях, бях готова да хвърля доста пари (към 400 лв.) но се оказа че не ми е необходим нито по - големия обем нито пък било толкова качествено като изпълнение, та още съм в чуденка.
Виж целия пост
# 5
Имам Филипс също с горещ въздуш но се води ActiveFrier. Взехме го миналата година от Емаг с намаление, беше около 320. За по-малка вместимост е (имало и модификация за кило и половина май беша). Нашият прави около 800 гр готови пържени картофи. Има едно като бъркалка, която си се върти. Картофите ги прави с една супена лъжица мазнина. Стават божествени. В същия уред съм правила - крилца, бутчета, малки кюфтенца, планирани лукчета - всичко става.
 Верно че отнема време, примерно конкретно за картофи - слагам кило сурови подготвени картофи и получавам 800_900 гр готови за 45 минути. Така че някак не е подходящо за гости, но за нас - четирима пълноядящи си правим две порции. Лесно се поддържа - тигана в съдомоялната, но бъркалката я моя на ръка заради силиконовия пръстен.

 До сега си е избил парите. Единствения минус така да се каже, че децата вече не харесват други пържени картофи.
Виж целия пост
# 6
Имам Филипс също с горещ въздуш но се води ActiveFrier. Взехме го миналата година от Емаг с намаление, беше около 320. За по-малка вместимост е (имало и модификация за кило и половина май беша). Нашият прави около 800 гр готови пържени картофи. Има едно като бъркалка, която си се върти. Картофите ги прави с една супена лъжица мазнина. Стават божествени. В същия уред съм правила - крилца, бутчета, малки кюфтенца, планирани лукчета - всичко става.
 Верно че отнема време, примерно конкретно за картофи - слагам кило сурови подготвени картофи и получавам 800_900 гр готови за 45 минути. Така че някак не е подходящо за гости, но за нас - четирима пълноядящи си правим две порции. Лесно се поддържа - тигана в съдомоялната, но бъркалката я моя на ръка заради силиконовия пръстен.

 До сега си е избил парите. Единствения минус така да се каже, че децата вече не харесват други пържени картофи.


Да попитам, дали биха станали пълнени чушки, пробвал ли сте? Ако се махне Бъркалкат да се ползва като подобно на мултикукър!
Виж целия пост
# 7
Няма как, тиганът има дупка в средата, дупката е с повдигнати краища и в нея се закрепя бъркалката. Каквото печете ще тече вътре ако нямабъркалка. Освен това върдухът влиза от един отвор и нищо вътре не го вентилира/ раздухва освен бъркалката. т. Е близките до въздуха неща ще горят, далечните ще са непечени. Както писах, освен картофи съм правила кюфтенца, крилца, бутчета (Без голямата Горна част), лучени кръгчета. Но задължително всичко се върти за да попадне горещия въздух върху него.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия