Здравейте,
аз съм женена на 28г, за някой който така и не можах да разбера . Ще се постарая да бъда кратка в историята си, нямам представа какво трябва да правя с живота си.
Преди почти три години се запознах със съпругът си, всичко беше като в приказка,стихотворения..романтика..любов,вричане и т.н. След няколко месеца,когато той замина в чужбина,започнаха да ме търсят бившите му приятелки, да ми пращат хронологии /стари/,да ми говорят колко лош човек е,че лъже постоянно/тогава не им обърнах особено внимание/..но след време започна да се случва. Видях, че е лъгал че има дете,тегли снимка на момиченце и я праща на една от бившите,без дори тя да го е питала нещо по темата,след като съм го питала дали има наистина дете,ми е отговарял,че просто си е поддържал лъжата, или друг случай казва ми "Ти не правиш нищо,за мен,а аз толкова жертви направих...заради теб не заминах за Англия с месец по-рано да изкарам пари,а стоя тук", а истината беше друга, същност го канят края на април на работа, а той им пише че иска да отиде месец по-рано. Та така,от там все едни терзания,лъже ли ме за всичко,казва ли ми истината изобщо..нещо все ме задушаваше, това е единият проблем..многото лъжи и отричане до последно.
Вторият - за него е много важен фейсбук, да има лайкове..а това е доста неразбираемо за мен..мъж на 30години, да е активен като кифла, селфита, лайфове и всичко. Започнах да го следя...и там....цял ден лайкове на жени...писане с тях уж на общи неща...нормално ли е това да ме дразни.Чудя се ще мога ли да живея постоянно в лъжа,ясно ми е фейсбук му гали егото..но дали е само това.Има ли някоя от вас,която да живее спокойно така?
Виж целия пост