Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Изпитвам страст към друг

  • 5 678
  • 85
Здравейте! Имам приятел от дълго време , който обожавам, обичаме се много, живеем си заедно и колкото повече време прекарваме заедно толкова по-хубаво ни е. Ноо...сексът не струва. Разбира се, обичам го и ми е приятно да правим любов, но няма страст, няма тръпка... На него му е много хубаво, но аз си оставам незадоволена. Не бих казала че е от размера, нормален си е, мисля че е от една специфична извивка която има, но кой знае. Последно време имах лека инфекция и ходих при нов гинеколог, който при беше препоръчан от приятелка. В момента в който отвори вратата усетих привличане. Не беше красавец като от списание, но беше доста привлекателен, млад, едър и много внимателен. Държеше се много мило с мен а при последните прегледи започна да ми се усмихва повече и да говори по-отпуснато пред мен, самият преглед продължаваше по-дълго защото си намирахме теми на които да си говорим и ни беше интересно, с две думи мисля че и той ме харесва. Отричах, казвах си че си въобразявам, и след 2 минути вече проучвах дали е женен- не е. Щом видях вътрешно се зарадвах. Не мисля, че се влюбвам в него, но много ме привлича сексуално, чувствам се много виновна пред приятеля ми. Не искам да му изневерявам, но настръхвам като си помисля за доктора. Как да постъпя?
Виж целия пост
# 1
И за какво седиш с това момче ката секса не струва? Връзка без удовлетворяващ секс няма бъдеще. Млади хора уж,вместо да се забавлявате,се хващате с мъже, които един оргазъм не могат да ви докарат...

Зарежи го този и си намери друго гадже.

За гинеколога - нали знаеш,че по цял ден гледа жени между краката? Работата му е с жени да говори. Ако искаш да ходиш при него на прегледи, по-добре не си въобразявай разни неща с него.

Но добре се ориентираш, той със сигурност знае къде е клитора на една жена 😂🤣😂
Виж целия пост
# 2
Само на мен ли ми се стува извратено да изпитваш страст към гинеколога си? Expressionless
Най-малкото като си представя естеството на работата му, преглежда и рови в десетки чистоплътни и не толкова ..ми става неприятен.
За връзката с проблеми в секса са ти казали по-горе-няма бъдеще или поне не щастливо такова.Незадоволената жена е жив дявол.
Виж целия пост
# 3
Приятелят ти да не  е същият от предишната тема? Помня, че имаше разни проблеми с него...
Виж целия пост
# 4
Приятелят ти да не  е същият от предишната тема? Помня, че имаше разни проблеми с него...
[/quote
За друг става въпрос сега
Виж целия пост
# 5
Бе и аз изпитах привличане към хирурга, но бързо започнах да си припомням защо съм избрала човека с който съм и спрях да посещавам въпросния.
Виж целия пост
# 6
Докато си незадоволена всички мъже ще ти се струват привлекателни. Подобна връзка няма бъдеще. Хем се обичате, хем няма тръпка и страст. Все едно сте 70 + годишни и сте заедно от 50 години.
Виж целия пост
# 7
Не спомена дали си говорила с него за този проблем. Ако му приложиш едно подробно обучение и се синхронизирате, може и да не се залага да губиш човека, който обожаваш, както си написала. Много хора премълчават такива разговори от неудобство. Правенето на секс си е вроден инстинкт, но за това също си има напреднали техники, както с дишането и йогата.
Качествени хора с които да си паснеш се броят на пръсти, е*ачи има под път и на път.
Не знам дали ще дочакам тема в този раздел, в която авторката да не е търсач на перфектното щастие и да не мисли само за задника си. Grin Леле, леле...
Виж целия пост
# 8
Цял живот ли ще се чудиш с кого да кръшнеш на гаджето? Щото това те чака, след като секса с него не ти стига...
Виж целия пост
# 9
Разкарай гаджето, самозаблуждаваш се, че нещата са наред. Ако сексът куца, тепърва по-добре няма да става.
Виж целия пост
# 10
Гладна кокошка просо сънува.
Да не се окаже същия гинеколог само от предишната такава тема, че да си сдърпате косите за коя да е.
Виж целия пост
# 11
И като смени сегашния с нов, а на новия се окаже, че му куца нещо друго? После да го смени с трети, на когото му куца трето или не й дава четвърто? Серийна моногамност до безкрай?

Направете си тройка с гинеколога и после го пращай обратно да гледа на други жени между краката.
Виж целия пост
# 12
Поговори с приятеля ти. Пробвайте различни пози и техники, все ще намерите начин да натъкмите извивката правилно.
Виж целия пост
# 13
то при тази незадоволеност е нормално всеки мъж който те пипне там да те възбужда. Ходи при гинеколкожки за по сигурно, въпреки че и там няма гаранция. Поне няма да се чудиш да и се пуснеш ли.
Виж целия пост
# 14
Kayahnna

Има поне няколко начина приятелят ти да ти "взриви" главата, без дори да си сваля дънките. Има и още два пъти по толкова, по които можеш сама да си махнеш главата от удоволствие (бързам да уточня - никакви забранени субстанции. ГДБОП следи...)

Започнете от това, че сексът може да бъде (пф, той си Е) нещо много повече от вътре-вън. Пробвайте, както вече предложиха, някакви нови неща. Може пък внезапно да се преоткриете...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия