Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Обичаш ли ме- незнам....

  • 8 284
  • 140
Здравейте мили хора.Казвам за какво става въпрос и очаквам съвети и мнения на хора с опит...колеги сме...преди време той се раздели с приятелката си и се изнесе на квартира с идеята че веднага ще го последвам,но аз се замотах докато уредя отношенията с моя приятел тогавашен...на който позволих да остане да живее в моя дом докато си стъпи на краката ....в един момент колегата ми казва:" край,само приятели с друго ако искаш,не те обичам,страх ме е от бившата да не ни види да не я нараня още но! Имам чуства към теб и те ревнувам,обаче моля те да си събереш вещите от вкъщи( после ходих и видях че е изпокрил всичко което съм му подарила а е извадил на показ подаръци от бившата му)... Аз го обичам ,работим заедно,той има някакви чувства към мен,крие ме от всички обаче,казал е на бившата че не съм фактор...виждат се с нея вероятно и друго правят...скоро бяха на излет с преспиване заедно...когато си пишат той е вманиачен от телефона си....както и да е,не че не иска но го било страх да ходя у тях понеже онази живее наблизо...обикновенно като си пишеме той не ме разпитва за нищо ...всъщност ако аз не пиша и той не го прави...днес питах дали ме обича каза след извъртане"- незнам...аз казах че това значи НЕ ма по безболезнено...той каза че е ядосан и ми тресна телефона...писах излях си душата- нищо....аз съм много влюбена обаче...понякога идва в къщи...на сутринта си отива защото видиш ли имал куче....попитах гледачка- каза- той си е с бившата освен това се задява и с неква друга...а аз му казвам че го обичам той все мълчи.какво значи като каже че незнае дали ме обича
Виж целия пост
# 1
На работа се работи, а не се вади оная работа.
Това ми е първия съвет.
А човека ти е казал, че не те обича. И те крие, което също ясно показва, че си му играчка. Остави го намира и си намери друг.
И третия - спри да ходиш по гледачки. Малоумно е.
Виж целия пост
# 2
Докато те е чакал да се натуткаш се е сдобрил с бившата. Сега се чуди как да те разкара и се надява сама да се сетиш и да го оставиш намира.
Виж целия пост
# 3
Да де, ама тя още не се сеща и вместо това ходи по врачки  Joy
Виж целия пост
# 4
Защо си чупите краката да търчите след нефелни мъже?
 
Мисля, че и сама знаеш отговорите на въпросите си. Ако ги последваш, ще  мине малко време, ще се радваш.
Виж целия пост
# 5
Тя и на нас няма да ни повярва. Щото завиждаме. Simple Smile
Виж целия пост
# 6
Ясно е, че не те обича. Не си губи времето и емоциите.
Виж целия пост
# 7
Обича бившата си, а не теб. Ти си му била за временно да се позабавлява и явно си му помогнала да оцени "бившата си". Остави го намира, друга му е в мислите и според мен му досаждаш.Изпуснала си момента.
Виж целия пост
# 8
Не виждам нищо неясно в ситуацията - отсвирил те е и се чуди как да се отърве от теб.
Можело е и нещо да стане, но си изпуснала момента, докато си се занимавала с бившия. Мачът е свирен, не се унижавай повече, за да не стане съвсем грозна картинка на работа.
Виж целия пост
# 9
Не просто не те обича, а самият човек е смотан. Свестните хора не правят така, т.е. дори да му хрумне, че те "обича", не се поддавай.

Отговорите в тази тема ще са единодушни почти до 100%. Дано това ти проговори нещо Simple Smile
Виж целия пост
# 10
Ей сега говорихме,каза че положението го устройва ако не ме устройва мен щял да вземе той решение че да не се мъча но каза да не се занимавам с неговите чувства,да не му правя дисекция ами да помисля за мен и просто да чувствам,също каза да спра да се филмирам и да мисля все най лошото....пък за това че ми е изпаднала възможност да попитам някаква врачка ...мисля че ако на някой от никаде му изпадне такава възможност едва ли ще подмине...кво толкова
Виж целия пост
# 11
Преценям да не се фиксирам за него ами да погледна света около мен...пък квото стане,ако това не става значи нещо по добро ми предстои..
Виж целия пост
# 12
Не мога да повярвам, че ходите на работа, а не на училище.
Виж целия пост
# 13
Joyтова беше готино
Виж целия пост
# 14
Не знам дали вече някой не ти го е написал, но не знам се пише отделно.
Колкото до казуса ти - така ти се пада. От два стола в момента си на земята. Да си беше стояла при питомното вкъщи, а не да ходиш по дивото в гората. За другия път да си знаеш. Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия