Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Страсти – градините в София, кампания 2019/2020 - тема 3

  • 10 794
  • 175
# 165
Подобни случаи не са регламентирани, освен СК 11 "Дете, на което член от семейството е с
трайно намалена работоспособност
над 70 % - 3 т.
Копие от решение на ТЕЛК."
Не е редно членове на РГ да определят тежестта на някоя житейска ситуация, дори свързана със здравословно състояние на член от семейството. Има други органи със съответна компетентност. Проблем е когато подобни заявления не са в рамките на изключението. Днес такива бяха повече от три или пет. От протокола трябва да е видима точната бройка.
Виж целия пост
# 166
Здравейте, можете ли да ми кажете кога ще бъде следващото заседание на Работната група?
Виж целия пост
# 167
Не е определена дата. Уведомяват ни по електронна поща.
Виж целия пост
# 168
Здравейте кандидатствах в системата и приеха малкия на първо класиране в ясла в кв. Илиенци нямаше другаде места освен там след като получих имейл  влязох в системата която пак беше отворена и видях че са пуснали свободни места в други ясли кандидатствах и за тях та мисълта ми е ако не подам документите до 12.09 какво следва отиваме на друго класиране ли?
Виж целия пост
# 169
Трябва да направите официален отказ в заведението, в което е прието детето, за да възстановите трите точки за първо желание. В противен случай пак ще участвате в текущите класирания, но с точка по-малко.
Виж целия пост
# 170
Календарът /график на класиранията/ май в момента не е достъпен на сайта на ИСОДЗ?
Виж целия пост
# 171
Здравейте, дъщеря ми е приета в 1ва група в дг 36 Пеперуда. Сега видях,че в страницата на градината пише,че сградата е в ремонт за 1 година, ново класиране ще има месец май 2020. Въпросът ми е дали мога да я запиша без да посещава градината и ако не, пак ли трябва да направя официален отказ( заради точките)? Какво представлява този официален отказ? Писмен е сигурно?
Виж целия пост
# 172
Здравейте, детето ми е прието в държавна ясла, там казаха,че децата над 1.5г трябва да бъдат без памперс,ние все още се учим,ту има успех,ту е тотален провал, притеснявам се,че до започването няма да се е "научило" , знаете ли какво може да последва, ако това е така? примерно да ни отпишат или ако често се напишква, да стои с мокри дрехи?
Виж целия пост
# 173
Няма как да го отпишат. Отписването става с молба от родителя или автоматично, ако детето не е тръгнало в определения срок и се води непосещаващо.

Водете го в яслата с нужния брой памперси и резервни дрешки. Моите и двамата махнаха памперса на 2г. Никой в яслите  не ми е създавал проблем.
Виж целия пост
# 174
Здравейте, моля за мнение за ДГ 198 Косе Босе, район Връбница. Това което намирам тук като информация е доста оскъдно...Благодаря предварително.
Виж целия пост
# 175
Здравейте,

има ли някой информация, кога ще прехвърлят незаетите места за деца с хронични заболявания в детските градини? Имаше някакво съобщение за след  1.10.2019, но за детските ясли ги пуснаха миналата седмица. Кога да очакваме и за детските градини?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия