Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Мъжът Дева

  • 378
  • 8
Рових,рових и тема за мъжете Дева не намерих. Излизам с един представител на зодията,на ръба с везните. Много загадъчен ми идва. Та да чуя и вашите мнения Simple Smile
Виж целия пост
# 1
Мъжете Дева са особени.Не че не съм харесвала мъже с такава зодия, ама като се  случвало съм установила доста кусури. Но те са и от други неща.
Ама хора на ръба с друга зодия съм забелязала, че са дразнещи.
Не всичко е до зодии, опознай човека.
Виж целия пост
# 2
Една от първите ми дълги връзки беше с дева.Доста организиран и последователен към всичко - работа , домашни задължения и т.н.
Много се раздаваше във връзката - никога нямаше АЗ ,винаги поставяше моите нужди пред неговите.Потайни са да,накрая се разделихме за пълна глупост , която беше в неговата глава и не беше споделил , а беше далеч от истината , но за съжаление го разбрах след почти 3 години.Кажат ли край е край.Големи нарциси - много влагат във визия и е много важна за тях.
Виж целия пост
# 3
Нищо хубаво не съм чувала за тази зодия Едно е сигурно големи съперници са и женкари
Виж целия пост
# 4
Нищо хубаво не съм чувала за тази зодия Едно е сигурно големи съперници са и женкари

Примера ,който аз имам е пълната противоположност и на двете неща , но освен зодията има други неща , като ценности и възпитание тъй че има всякакви представители от всички зодии
Виж целия пост
# 5
Вярно е от човек до човек има разлика
Виж целия пост
# 6
Аз бях 3 години във връзка с мъж дева и да ви кажа честно, никак не съм очарована. Изключително затворен в себе си, болезнено ревнив, задушаващ, егоист, мързелив, просто нямаше живец в него, също така често и послъгваше, изключително разхвърлен дори бих казала и мърляч на моменти. Положителните му страни бяха, че е романтичен, когато ми е правил подаръци винаги са били избирани с вкус и май друго не се сещам.
Но съм на мнение, че всички човек е различен.
Виж целия пост
# 7
Мъжът ми е Дева . 10 години сме заедно, имаме дете. Ами..той е единственият, който ме търпи 😁😁😁А аз съм Козирог  😁😁😁😁 Голям чистофайник, изпълнителен, точен / горко ти ,ако закъснееш /, не е романтичен, но ми е подарявал цветя😉. В никакъв случай не го мързи и не харесва да бездейства. Но може с думи да те направи на "две стотинки". И да , въпреки коремчето на таз и възраст, държи на външния си вид. С една дума- моят човек е 😉и си отговаря на зодията
Виж целия пост
# 8
Природно интелигентни са, но аз не познавам мъж дева без порок. Или ще пие повечко, или хазарт ще играе, но най- често ходят по жени, по много жени. Тихи са, не са биещи се в гърдите и са секси като цяло.
Всичките, които познавам, са доста педантични, но двама работят със статистика, другият е хирург, а останалите също са с точни професии, така че може и от това да е. Laughing Но като цяло за мен са въплъщение на "чешити, странни, без да са патологични"
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия